Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Látom nem csak haverom ilyen piszok máker. A legutolsó 10esbe volt neki Yoimiya, majd a mai első 10esbe nyitott egy Mona-t, ezután ráment az alapbannerre, ahol kapott valami 30as pityre egy Jade speart, majd kivette az 5 sima fatet, amiből kapott 2 sucroset, meg egy Sara-t..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Ez új, vagyis erről nem olvastam. Forrás van esetleg? Mert nálam akkor nem jön ki a matek. Tegnap villant az 500 halas acsi, és mivel 3 napból 2 nap horgászok csak, az napi átlag ~83 hal.
Shiro: A végén bukik a dolog, mivel Hu Tao nem adja oda a Zhongli-ját senkinek, egy csapatba pedig biztos nem lesznek. Noelle tervben van hogy majd felhúzom, de ezt is régóta hajtom.
Most az artifactokkal szenvedek, már 950+ db 5*-os van szóval szelektálni kell. Igazán megoldhatnák a kezelését ennek jobban, ne csak lakatolni lehessen, hanem betörni is azonnal xp-ért. Talán emelni fognak 2.2-ben limiten 1500-ra, de az megint csak elodázás. Jobb kezelést követelek!Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
csuzda
aktív tag
Kifogtam sok halat az event 2. helyén és onnantól kiírta a játék, hogy amit fogok azt elengedem. Átmentem az első napi helyre és ott tudtam tovább fogni még egy ideig. Gondolom az eventre vonatkozik ez a limit.
Így meglett a Catch pedig csak tegnap kezdtem összeszedni
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Nekem is volt már ilyen párszor. Igazából nem is az zavar hogy máshova dob, ha közben Inazuma-n azt adná ami kell.
Ha már témánál vagyunk, ami kellene nekem az a "O Archon, Have I Done Right?" quest teljesítése. Kezdetek óta próbálom lekövetni és megcsinálni amit kér (leírás alapján), de egyszerűen nem adja be. Valakinek van egy normális leírás hozzá? (amit én találtam az alapján nem akar összejönni, néha nincs ott másnap az inspectelni való se)body007: Hiányzik archon quest, előbb azt teljesítsd.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon eltalálták a felfedezést ezen az új területen. Elsőre azt hittem, hogy kicsi lesz, de aztán kis sétálgatás után láttam mennyire vertikális és tele van tartalommal. A puzzle-k is nagyon jók szerintem. Nekem még "csak" 70%, de nem sokáig
Néha elgondolkozok azon, milyen fasza lesz a játék annak, aki 5-6 év múlva kezdi el. Mi kis darabokban kapjuk meg ezeket a dolgokat, elképesztő belegondolni milyen végigjátszani az egészen megszakítás nélkül. Hatalmas játék lesz belőle az évek múltával és mindezt teljesen ingyen élvezhetik majd /vagyis meghitelezik nekik a játékot most a whale-ek /.
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
Gyorsan kell elkapni őket, mert ha közel kerülsz hozzájuk, elkezdenek elrepülni. Ha nem sikerült elkapni akkor egy kis repülés után eltűnnek, majd pár perc múlva újra megjelennek az eredeti helyükön.
Ha az eventben láttad, akkor simán meglehet hogy más volt a host (azaz az ő világába kerültél bele), nyersanyagokat meg el lehet vinni mások elől, a te világodban attól még megmarad.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
A térképnél milliószor észrevettem már, máshol szerencsére nagyon ritka.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
slimG
tag
Ryzen 5 2600X - 60% körül, allcore 4Ghz, nincs rajta tuning, bios alap beállításokkal.
GeForce RTX 2060 - 100%, gpu folyamatos gyári OC alatt van de vram az kb 3Gb amit használ. Minden graf beállítás maxon, render 1.0 egyedül. Azt egyszer próbáltam 1.5ön de valami retek hangos lett a vga hűtése, inkább hagytam 1.0n.e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
jonnyjoker01
veterán
Én azt mondanám 100+ %-kon
Kis nyamvadt i5-6200u + ihd 520 kombóval próbáltam trükközni valamikor mert nemrég volt újrapasztázva a proci, mondom lehűtöm a szobát, két pulcsiban ültem le játszani 10 fokban . Tabletről leszedtem a TDP limitet, egyedül a PROCHOT-ot hagytam bekapcsolva (90 C-nél jelentősen visszavesz magából és afölé nem engedi a hőmérsékletet semmi áron). Procit, GPU-t, undervoltoltam. Alapból 15W a max Turbóval, 10W nélküle. 22-25W-ot fogyasztott így Genshin közben, nem is futott annyira szarul, de kb 2 perc alatt elérte a 90 C-t a CPU úgyhogy megijedtem, hagytam az egészet a fenébe, maradok mobil géjmer.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #10123 üzenetére
Kb minden, de ha jó sorrendbe mentél, akkor észre se vetted
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Urzu_7 #10446 üzenetére
Jah... Kihívás... Nekem achik közül csak a commission achik hiányoznak amihez excel táblát kell vezetnem (! ) és a time gated cuccok vannak (horgászat, teapot farmolás, kisállatok elkapása stb)... Előbbi lehetetlen excel tábla nélkül mert olyan kacifántos a teljesítésük.
@Shiro: 150k mora és 40 primo. Komolyan mondom szerintem ők most azt próbálják kitapasztalni mi az a legkisebb mennyiségű ingyen cucc amit adnak ami nem cseszi fel a f2p játékosokat. Nekem már kicsit elegem van hogy infúzión csepegtetik a jutalmakat, 2.5 patch a játék megjelenése óta a legkevesebb primót adta.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
-
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #11423 üzenetére
Én is próbálkoztam már ritmus játékkal mobilon, de tényleg csak próbálkozás volt. Viszont jópofa volt az is, és előző genshin zenés eventeket is csíptem, de ez most nagyon elüt az eddigiektől. Ma hallottam egyik ügyfelünktől, ami ide is illik: nem rossz, de a jó nem ilyen.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #11434 üzenetére
Nem mondtam hogy lehetetlen, csak hogy telón könnyebb. Meg amúgy is, én átlagemberekről beszéltem, nem ufokról
-
-
xeon forever
addikt
válasz Urzu_7 #12193 üzenetére
Ez a Dilucos csak úgy kellett a skin mellé, amúgy semmi értelme. ja meg pár Primo
A szigetes meg még kevés is lett szerintem, sokkal több tartalmat be lehetett volna tenni ekkora területen.
A kastély pl porzik rendesen. Mona sziget elég hosszú lett, Kazuha olyan MEH, a rockos csaj pedig olyan közepes lett.[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #12200 üzenetére
Irreális elvárás, hogy minden event olyan magas szintű legyen. Ez csak egy szokásos harcolós event, csak kapott egy Diluc-os hátteret amivel behozták a skin-t. Mindig megy a panaszkodás, hogy nincs kihívás bennük, na most a legnehezebb szinten van. Akinek kedve van hozzá küzdhet, de én annyi jutalomért nem idegelem magam, elég nekem a sima 3*-os. Úgyis csak a primogem a lényeg.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #12200 üzenetére
A rewardok 95%át mindig gyakorlatilag ingyen kapod. Mármint kb semmit sem kell érte tenni. A maradék 5% (ami általában kb semmit sem ér, mert néhány ezer mora, vagy pár kavics), amiért küzdeni kell. Ha sokallod a nehézséget, hagyd ott a pics*ba..
Semmivel sem leszel hátrébb azoknál, akik megcsinálják..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest