-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz haiduo82 #73888 üzenetére
Nekem teljesen lúdtalpas/bokasüllyedésként szintén stabil cipő lenne ajánlott papíron és évekig erőltettem is az ASICS GT/Kayano vonalat, aztán elkezdtem szépen belopni a képbe viszonylag stabil de neutrális cipőket (Adidas Adios, Boston, stb...).
Így 10 év futás után meg kb. bármiben elfutkosok amiben jól esik és nem érzem hogy panaszt okozna. Pl. Vaporflyal meg NB RC Elite-el sincs bajom, pedig azok aztán igazán holdjárók.
Szerintem a trükk leginkább az hogy folyamatosan váltogatni kell őket, nem kell ragaszkodni ahhoz hogy kipörgess egy cipőt maximum kilóméterre, mert úgy minden fillért kipaszíroztál belőle. A Vaporfly nálam pl. bő 2 év alatt fogyott el, arra használtam amire jónak láttam. Ha teljes céltalan, regeneráló futás van akkor meg ott egy nehéz tank (Kayano, Invincible, stb..).
Nekem most lesz lassan kukás a Rebel v2-m és sose volt vele gondom, annak ellenére, hogy stabil cipő kellene, nem vettem észre hogy bármit félreterhelt volna, azzal meg hogy több féle cipővel több féle terhelést adsz magadnak, szerintem csak megerősíted a gyengepontokat.
Ha mondjuk egyik napról váltanál Kayanoról Rebelre és 100%-ban abban tolnád minden nap, azt mondom simán beszedhetsz valami sérülést pár hét alatt a hirtelen megváltozó terheléstől, de ha szépen beépíted a rotációba, akkor egy baromi jó kis edzőcipő.
(Rendeltem is gyorsan a meghívásoddal egy Rebel v2-t meg egy Prism v2-t . )
Start with a whisper, end with a scream!
-
Agony
aktív tag
válasz haiduo82 #73895 üzenetére
Igen a Prism gyakorlatilag a stabil Rebel. Egy könnyű, FuelCell alapú cipő, ami csak a FuelCell tömörségének változtatásának okán stabil (nincs benne támaszték vagy ilyesmi).
Szóval mivel sűrűbb a FuelCell, ezért nyilván nem olyan pattogós, puha cipő mint a Rebel, viszont stabil cipő ellenére elég korrekt a súlya és ha mondjuk nem aszfalton használod, hanem pályán vagy földesúton, akkor szerintem bőven vállalható.
Start with a whisper, end with a scream!
-
haiduo82
aktív tag
válasz haiduo82 #77622 üzenetére
Megjött a Nike csuka....pffff hát nekem nagyon bejön. Igaz, csak szobában próbáltam, mert akkora zuhé jött, hogy egyszerűen nem tudtam kimenni felavatni. Na de majd holnap Féltem tőle kicsit a tesztek miatt, de nekem nagyon tetszik. Igaz, hogy nem pille könnyű, de én szeretem érezni a cipőket a lábam alatt. Azt hittem, hogy olyan merev lesz, mint a Deviate Nitro 1, de szó sincs róla. Persze nem hajlékony, de nagyon kényelmes, nagyon sok hab van a talp alatt, nagyon klassz a gördülés. Szóval elöljáróban ennyi, nemsokára igazi teszt .
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
bandus
veterán
válasz haiduo82 #77954 üzenetére
grat! en sajna annyit gondolkodtam, hogy kell-e nekem, hogy lemaradtam a jo dealrol. ettol fuggetlenul egy vaporfly 3-at mjndenkepp ki akarok probalni, az a kerdes, hogy emelle a nb rebelt vagy propelt parositsam magamnak, ez utobbi fele hajlok.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Peterhappy
őstag
-
parandroid
félisten
válasz haiduo82 #80861 üzenetére
Bármilyen stabil cipő csinálja, nekem a Nike Structure, meg a Saucony Guide Iso is ugyanezt művelte (mondjuk az alapból egy ordas nagy szar volt, szerencsére széthullott magától). Visszaálltam neutrálisra, egyszerűen nem tudok stabil cipőben futni. Amit tudok használni, az az Asics GT2000, az kevésbé agresszívan stabil. Cserébe durván túlépített, túlpárnázott, és nehéz. Nem szeretem, de regeneráló futásokhoz használom, és érzem, hogy jó.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Alg
veterán
válasz haiduo82 #80861 üzenetére
Ebben a keskeny talp dologban tényleg lehet valami, többek között azért adtam el a Speedgoat-ot mert a sarkam szélén vízhólyagot csinált... bár ott az egész cipő kellemetlenül keskeny/szűk volt (pedig a hossza ok volt)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Chuck Norris
senior tag
válasz haiduo82 #80865 üzenetére
Köszönöm az ajánlást rendeltem egy hokát.
@-szabi-Nem az a baj, hogy stabil vagy nem, ez a cipő ha már 3 után töri a lábadat akkor nem jó a te lábadra, ne használd egyáltalán, legfeljebb sétálni de lehet még arra sem jó. Én a minap egy kawanát küldtem vissza, mert ugyan ott nyomott ahol neked is szétszedte, hiába raktam bele bármilyen talpbetétet amit otthon találtam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Alg
veterán
válasz haiduo82 #86747 üzenetére
Úgy látom levették az összes Adidas cipőt a webshopból pedig a 46,5 nekem pont jó lenne
Szerk: sőt, semmilyen Adidas termék nincs a magyar webshopban
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Fred23
nagyúr
válasz haiduo82 #86747 üzenetére
Ha minden igaz, vettem egy nőit én is, de nem biztos, hogy majd bele is férek.
42-es a lábam, de volt már jó 41-es és 43-as méret is.
Napfénysüti: Nagyon erős idő. Ezek szerint ennyit számít a jó kerékpáros kondi, meg a jó edzésmúlt. 77,5 kiló vagyok, és ennek a közelében nem vagyok, de azért majd holnap futok egy gyorsabbat, aztán meglátjuk, mi a helyzet.
A tanácsokat meg köszönöm, és leálltam már azzal, hogy mindig törekszem egy -magamhoz képest vett- jobb időre a futásaimon. Tényleg kell a lötyögés is időnként.
-
Fred23
nagyúr
válasz haiduo82 #86828 üzenetére
Én ezt kaptam:
"Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a rendszerünk tévesen rendelte meg az Ön megrendelésében szereplő árakat, ezért ki kellett javítanunk azokat. Már elküldtük Önnek a megrendelésének aktuális státuszát és az így kapott árat egy külön e-mailben. Bocsánatkérésként, ha folytatni kívánja a megrendelését, 10% kedvezményt kínálunk Önnek a vásárlásra. Ha vissza kívánja vonni és törölni a megrendelését, kérjük, fogadjon el 25% kedvezményt egy utalvány formájában a következő vásárlásához. Kérjük, hogy a lehető leghamarabb értesítsen minket, hogy a vásárlást az Ön megelégedésére bonyolíthassuk le."
Szóval ezt én így nem értelmezem egyértelmű törlésnek, inkább érzek benne egyfajta helyezkedést, próbálkozást, különösen, mivel új levelet, amiben az új ár van, NEM kaptam. A cég nem magyar, és nem ismerem a helyi törvényeket, de lehetséges, hogy valójában azt szeretnék elérni, hogy mi kérjük a rendelésünk törlését, mert ha nem kérjük, tán kénytelenek lennének a számunkra kedvező áron kiküldeni.
1.) "ha folytatni kívánja a megrendelését"
2.) "Ha vissza kívánja vonni és törölni a megrendelését"Vagyis mi van, ha én most szépen nem reagálok a levelükre? Simán lehet, hogy a közreműködésem nélkül (rábólintás egy drágább árra) nem merik megemelni a korábbi kedvező árat, és nem merik önhatalmúlag törölni se a megrendelést, tehát esetleg mégis kénytelenek szuperolcsón feladni nekem a cipőt, ha nem választom az általuk kínált új opciók egyikét sem.
De majd tisztul a kép, ha esetleg igazzá válik a "Már elküldtük Önnek a megrendelésének aktuális státuszát és az így kapott árat egy külön e-mailben".
-
ígyvanferi
addikt
válasz haiduo82 #87107 üzenetére
Tényleg, a DOR-t el is felejtettem. Ez is jó írás. Bár kimondottan a max cushioning cipőkről szól, nem annyira a habanyagok puhaságának összevetéséről. Még körülnézek náluk.
Amúgy a Hyperion Tempot jó hogy írod, a Nyülcipőbolt feketepéntekes akciójában több színben is 27 ezer Ft. Nem biztos, hogy a mostanában 20 ezer alatt vehető NB Rebel, meg Puma Liberate mellett van értelme ezt az akciót kiemelni, de valakit hátha érdekel. A fekete-zöld, meg a fekete-narancs kimondottan frankón néz ki egyébként. Simán utcai cipő is lehet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest