-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Borzalmas problémával fordulok hozzátok: Elromlott az Impact Twin-em.
Jelenség: Este még zenét hallgattam rajta, fizikailag semmit nem csináltam vele, nem rúgtam a tápba, semmi, reggelre se kép se hang. Birizgáltam a birizgálható érintkezéseket, nem kontaktos-e, nem használt. Ha a firewire-t rákötöm, a csatinál közvetlen világítani kezd a piros led, de sehol máshol.
Na most, nekem se eszközöm, se affinitásom a probléma feltárásához/javításához, valaki vállalja a javítását (persze ha javítható)? Nem ingyen kérném természetesen! Budapesten lakom.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infót szeretnék kérni:
Van egy Impact Twin-em, és szeretném mezei PC-s hangfallal összekötni, de nem a headphone out-ból, hanem a hátsó vonali out-okból.
Na most, jól emlékszem, hogy ezek szimmetrikus kimenetek?
Okozhat problémát, ha egy "egyszerű" 2x6,3 mono jack->3,5 stereo jack kábellel kötöm össze a hangfallal, mint ez?
https://dj.cdn.shoprenter.hu/custom/dj/image/cache/w1200h800wt1q100/HANGTECHNIKA/keszre-szerelt-kabelek/cobra-dual-jack-mono-jack.jpg?lastmod=0.1522318475Ha igen, akkor hogyan lehet olyat csinálni, hogy a 2 mono jack szimmetrikus, de aszimmetrikus a másik oldalon a stereo jack?
-
raven12
senior tag
válasz vodkaboy22 #33620 üzenetére
Köszi, látom, utánanéztél
Csak reménykedni tudok benne, hogy befér még a VGA alá abba az egy nyamvadt slotba, mert brutál terebélyes a vga borítása.
Ezekből a kártyákból mindegy, milyet vesz az ember? (nyilván nem, de lehet nyűgje egy 3ezer forintosnak?)
-
raven12
senior tag
válasz vodkaboy22 #33618 üzenetére
érdemben csak firewire-ről lehet etetni? jézus atyja ne hagyj el... Ilyenkor utálom, hogy ilyen buzi microatx lapom van, meg 3slotos vga-m
Pedig nagyon lázba hozott ez a cucc, eladhatnám a külső hangkártyámat is, mert ez is jó lenne gitárhoz (sőt, sokkal jobb)... -
raven12
senior tag
Ha lenne kedvem szarakodni vele, simán megvenném, csak félek tőle, hogy a nyakamon marad (már nem azért, mert nem tudnám továbbadni, hanem mert annyira megszeretem ), és akkor az egy túl drága mulatság volt...
40k alatt maradva használtan?
Egyébként inkább a meleg, és nem éles hangképűeket preferálom, minél több aljával. -
raven12
senior tag
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Itt most hangkártya vs. USB DAC kérdés következik:
Szerintetek egy E-MU 1212m be tudja hozni bármelyik Musiland DAC-ot a Dragon-ig bezárólag? (Az E-MU sajnos tudtommal nem rendelkezik true line-out-tal, de aki tud válaszolni, az úgyis fel tud világosítani.)
chAMP lenne utána kötve.EIK!
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
30-35k-n belül milyen lehetőségeim vannak, ha egy viszonylag kisebb méretű fejhallgató erősítőt keresek DT990 600Ohm és Q701 meghajtására?
bajnokpityu-féle champ-ot néztem vón' ki, ha beszerezhető lenne, szóval méretre kb. ezt céloznám meg.Amit igénylek, az egyetlen vonali bemenet, nem száraz hangkép, ne csak meghajtsa, de normálisan meghajtsa a fenti 2 fejest (tudom, hogy ez az akg esetében necces).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest