- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Prime Video
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Open Broadcaster Software OBS
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- eBay
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
creativehun
csendes tag
válasz Sayiid919 #71702 üzenetére
Nincs véletlenül router vagy modem a közelben ami bezavarhat?? Ez azért jutott eszembe mert én így jártam...sercegett a fejhallgatóm..már kezdtem roppant bosszús lenni...azt mondja a fiam..apa nem lehet,hogy bezavar a router vagy a modem??? Mondom,..ok..tegyük őket odébb...és bamm..sercegés megszűnt.
-
creativehun
csendes tag
Köszönöm a választ Bodz! Tehát...ahogy sejtettem is..a jelenlegi fejhallgató lenne a leggyengébb láncszem. Tervezni tervezek de,hogy a zsebem is tervez -e az még a jövő kérdése Akkor a jelenlegi confighoz bőven elég a linkelt hirdetésben szereplő DAC is??? Gondolom már ez is észrevehető javulást hozhatna a rendszerbe....
-
creativehun
csendes tag
Szevasztok.
A tapasztalatok alapján mit lenne érdemes vásárolnom. 50 ezres összegen belül számítógépről történő zenehalggatáshoz...amivel minőségi lépést léehetne elérni?
Döntő többségében FLAC,WAW,DSD64 zenék vannak a gépen.
Eddig egy Creative P380-as 2.1 -es rendszerrel hallgattam a zenét majd megörököltem a fiam megúnt Genius SW-G2.1 3000 hangrendszerét...aztán pár hete a fejhallgatós topic ajánlása alapján vettem egy Superlux HD681 EVO fejhallgatót..klasszisokkal jobban szól mint Genius hangfalak..legalábbis az én fülem szerint
Többségében Jazz..Swing..zenéket hallgatok...de valójában mindenevőnek mondanám magamat..
Az asztali gép egy lenovos gép..Win 10 64 bites op rendszerrel ..Jriver és Foobar vannak fent..de többnyire a Jriveren hallgatok zenét.
A leendő készülék meleg hanú legyen..a mobilitás nem szempont ...fixen a szgéphez lesz csatlakoztatva USB-vel.Már napok óta olvasgatom évekre visszamenőleg a hozzászólásokat...a Sabaj D3-ról is jókat írtatok..de az igazság az,hogy rengeteg jó gép van..és nekem meg nem sok tapasztalatom.
Köszönettel: creativehun
-
creativehun
csendes tag
Szevasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Jelenleg egy alap Lenovo asztali gépem van amiről JRiver vagy Foobar softverekkel hallgatok zenét amit Genius GX Gaming SW-G2.1 hangszórókkal szólaltatok meg.
Szeretnék venni egy DAC+füles párost és erre lenne kb. 50 ezrem..-mivel épp nagyapai örömök elé is nézek ...ez eléggé behatárolt összeg...forrásanyag FLAC,WAW,..Szeretnék továbbra is közben a hangszórókon hallgatni zenét..de a fejhallgató is fontos lesz majd.. közbe-közbe..Vajon ..véleményetek szerint egy Fiio K3 +
Superlux HD681 EVO páros mennyire dobná fel a zenei élményt a jelenlegihez képest ?? Illetve ebben az ársávban véleményetek szerint mi lenne ennél jobb párosítás???Köszönettel: Pethő Ferenc
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- New Game Blitz - 2025
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok