-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
iBasso D10 Cobra (állítólag asztali erősítő/DAC is lesz majd valamikor, valószínűleg ennél többet tud majd)
-
p_adam
addikt
A Heed Audio ki fog jönni egyel, de 75e-nél biztosan többe kerül majd mivel maga az erősítő is (CanAmp) is ennyibe fáj. Vagy van a HiVox Lupus S de ez megint túl drágának tűnik az összeszereléshez képest.
-
celf
őstag
elkuldik az ibasso-sok.
ahogy olvastam a head-fin, az iBasso eleg jol intezi az ado/vamugyeit, eleve fizetsz 25 dollart asszem a megvetelkor, igy nemdobnak rad plussz vamot kesobb.D10 cobra nagyon szep. mondjuk ott az optikai kabel a fontos szerintem.
Fura ez a DAC kerdes, ezekszerint ha egy dacot USB-vel rakotok egy gepre akkor hangkartyakent funkcional? akkor lennie kell egy driver cd-nek is azert...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ez jó eséllyel egy földhurok lesz. Azt viszont trafóval is le lehet választani, például PC-hez való darab: link
Még annyi, hogy a trafó 40 Hz alatt valószínűleg le fog vágni.
Még nem próbáltam, de lehet megér egy próbát, ha csak emiatt kéne a DAC.
Balukának pedig igaza van. Az átlagos médilejátszók optikai kimenete, plusz egy olcsó DAC elég rossz eredményt fog szülni.[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Én ezt úgy oldottam meg anno magamnál, hogy levágtam arról a konnektorról a földelő érintkezőket, amibe a laptop ment. A másik laptopom tápja pl. nem földelt, így nincs veszély ebben a megoldásban. Esetleg el lehetne játszani ezt a PC-n vagy a médialejátszón (saját felelőssségre).
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Bodz
nagyúr
Illene lennie olyan beállításnak a médialejátszóban, hogy sztereó pcm-et köpjön ki magából. Így meg már bármelyik igényeidnek és pénztárcádnak megfelelő dac jó lehet.
(#61304) emiki6: Ha nincs analóg poti, attól még nem feltétlen digitális a hangerőszabályzás.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
Én a tévéből, optikán nyerem ki a hangot, ami a dacba megy, onnan analóg RCA-n sztereó erősítőbe. Ennek az az előnye, hogy pl. Mezzo tv-t is dacon keresztül tudom nézni/hallgatni, ha éppen nem akarom a tv beépített rettenetét (hangszóró) hallgatni és végigszenvedni vele egy koncertet. Eldöntheted, hogy a popcornra bízod az átkonvertálást, vagy a tv-re. Nálam a True HD vagy DTS-HD Master is szól sztereóban.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
Inkább az a kérdés, milyen bemenetei vannak. Gyanítom, hogy 1 db coax, de nem biztos, mert a hátuljáról nincs egy kép sem. YT link meg nem megy melóhelyen, nem tudom ott mi látszik belőle. Az ára amúgy nem rossz, gondolom a hangja sem az. Meg kéne hallgatni...
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
Akkor ez a része rendben lenne. De, mivel nem mai darab az a dac, érdemes lenne meglesni közelebbről, már a kora okán is. Lehet, hogy meg sem szólal... Az nem gond ha más rendszerében hallod, csak vedd "szemügyre", milyen komponensekből áll az a rendszer. Szerintem.
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest