-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz ntomka #14994 üzenetére
Az új MSII+-t, én úgy hívom, hogy a szegény ember Lavryja.
Dave,
A régi MSII-nak azért volt kellemes az ára, mert utáltam a hangját és kiszórtam amilyen gyorsan tudtam. Így persze bomba vétel volt, de attól még az újabb MSII+ nekem sokkal hallgathatóbb.
Kérhetek egy PÜ-t és a piros, lapos MSII a rendelkezésedre áll! Ennek nagyon tiszta, pörgős a hangja, de nem annyira kiegyenlített a hangzása mint az MSii+ 2.0-nak és a felbontása is szerényebb. De ettől még egy nagyon jól hallgatható kis készülék. A Fiio és hasonló cuccokhoz képest egyértelműen jobb. Hangban és kivitelben is.
Sajnos a Fiio-val kezdenek gondok lenni. Pár visszajelzés érkezett vevőktől az elmúlt hónap alatt. Nem sokkal van gond, de van és ezek pár hónapos készülékek. A HRT ehhez képest egy T72-es. Igaz, nincs is minek elromolnia rajta.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben