- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz80
senior tag
hm74: köszi
Notihoz optikai kimenet.
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz istvan170 #36299 üzenetére
Egyébként az XDA-2 egyik előnye a 100k alatti kategóriában a normális tápja. Nálam elég zajszennyezett a hálózati áram, olcsó kapcsoló üzemű tápokkal szerelt DAC ilyen körülmények között nem szokott jól szerepelni. Másik a szimmetrikus kimenet, sok bemenet, távirányító, bár ezek inkább kiegészítő kategóriába tartoznak. A hangjára nem mondom azt, hogy referencia szint, de elég korrekt.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Krissz80
senior tag
válasz vodkaboy22 #32548 üzenetére
Valaki esetleg tudja hogyan lehet Toslink/ ADAT-ot házimozizásra használni?
-
HUNNIA1920
őstag
Akinek van/volt SMSL Sanskrit DAC, az meg tudná mondani, hogy hányas torx fejjel szedte szét a DAC-ot? [link]
Sajnos ami itthon van készlet, abban a legkisebb fej is éppen nagyobb, mint ami kéne. Vagy esetleg van más mód, hogy kicsavarjam őket?"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
binatone
tag
válasz HUNNIA1920 #36308 üzenetére
T10-es. Kis csavarhúzó ami passzol bele.
-
Bodz
nagyúr
Nincs valakinek kölcsön egy usb tápja 1-2 napra?
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Elvielg jövő héten elviszik hallgatózni és szerintem már csak egy van. De utána vagy ha találok még egyet akkor van. Korg?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
100 vagy 100m? Nálam is van egy DSD 100-as próbálgatni ha valakit érdekel.
Nekem eddig egy bajom van vele. Nincs rajta optikai bemenet ami a TV-hez kellene.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Tomacko
senior tag
válasz Krissz80 #36303 üzenetére
Az enyémben OpaGreen van + tápszűrő, én nagyon bírom így, mivel az én fejesem egy mélyebb hangú JVC HA M-55X. Szóval ez a párosítás jó hatással van egymásra De ahogy hallom másoknak megint más a véleménye
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
bkercso
nagyúr
Skype-frissítés óta nem működik az XMOS driverem, valaki tudna küldeni egy frisset?
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
funkmester
aktív tag
integralt hamgkartyahoz a musiland 02 esetleg 03 milyen valtozasokat hoz 100-150 euros fejhallgatoval osszekotve?
-
.DLL
veterán
válasz funkmester #36327 üzenetére
Jobban kijönnek részletek, jobban elkülönölnek a hangok, hangszerek. De egy jó alaplapi codek (ezt persze látatlanban nem tudjuk megítélni) azért egész használható tud lenni egy jó fejes erősítővel.
(P.H.)
-
Kékes525
félisten
Tudnátok csak mono és sztereó zene (beat, rock, blues, jazz, komoly) max. 24bit-192Khz, PCM és DSD (iso vagy DFF) lejátszása foobar2000-el valami külső DAC-ot ajánlani 50, illetve 100 ezer forintig? ASUS_P8Z68-V PRO_GEN3A alaplapom van. A füles, amit meg kellene hajtania Sennheiser HD 650 illetve Sennheiser RS 220. Egyáltalán ezekkel a fülesekkel ki lehet használni a 100 ezres határt?
Melyik a jobb:
1. ASUS Xonar Essence STU USB DAC és fejhallgató-erősítő
2. TC Electronic Impact Twin
50 ezer forint határig nincs tippem.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
contaxg
veterán
válasz Kékes525 #36330 üzenetére
100eFt ig DSD DAC-ot itthon hirtelen kettőt tudok. Az egyik a kis Korg 100m illetve az iFi valamelyik téglája.De egy TC Konnekt 8 használtan biztos, hogy jobban fog szólni, igaz nincs DSD-je.
100k egyébként nem olyan sok a DAC-ok világában. Nagyjából belépő kategória a normális hanghoz és Senik sem vettik meg a minőségi forrást.
-
addikt
Off, de mivel itt kerdeztem ra, ide irom a megoldast is.
Ribi hsz-ebol kiindulva felraktam s beallitottam a Reclockot, WASAPI outputtal s azota megszunt a filmek alatt a pattogas, tokeletesen szolnak.
Azt, hogy pontosan mi volt az oka, tovabbra sem ertem, de a lenyeg, hogy megszunt, koszonet a segitsegert. -
fattyu
veterán
válasz Kékes525 #36336 üzenetére
mert a hd650 NAGYON NAGYON erősítőigényes fejes. anékül egy rakás szar. és fejeserősítő és fejeserősítő között is oltári difi van. abból is kevés amivel tényleg jól szól.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Radomer
aktív tag
-
bandiie
aktív tag
Üdv!
A notebookomhoz keresek USB hangkártyát.
Főleg egy Takstar Pro 80 és néha egy Behringer MS16 lenne vele használva.
Külön fejhallgató erősítőt nem szeretnék.
15 ezer körül kéne maradni, sajnos szűkös a keret.Ezeket néztem eddig:
Behringer UCA 202 és UFO 202 - 10-12k - ezekről olvastam jót is rosszat is, az ár szól mellettük. A kérdésem h az említett füleshez elég-e? Most egy haldokló alaplapi cuccot váltana, szóval szerintem ez is előrelépés lenne.Behringer UM2 U-Phoria - 15k - erről semmit nem találtam még, infó kellene. eddig ez a legszimpatikusabb, árba is pont jó.
Lexicon Alpha - 20k
Persze jöhet más is, még csak az előbb kezdtem el nézelődni, viszont olyan kéne ami itthon beszerezhető.
-
hm74
aktív tag
-
bandiie
aktív tag
Vettem, akkor őket kilövöm.
A másik kettőről vélemény? Vagy esetleg más alternatíva? -
Kékes525
félisten
válasz fattyu #36345 üzenetére
Ez jó kérdés. Nem igazán tudom, hogy egy elfogadható minőség az milyen áron mozog. 50-100ezer ?
Esetleg USB DAC-hoz ilyen is jól jön? iFi iPurifier
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
KisTücsök
addikt
M2Tech – hiFace-ről mi a vélemény? Ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest