Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    addikt

    válasz Cold5 #16195 üzenetére

    Sony T, S, Ion ugyanolyan képre képes. Hiába más a szenzor a T-ben, a végeredmény ugyanaz (ami egyébként nem rossz) a képfeldolgozó szoftver hasonlósága miatt. Sebességre hasonlóak, dizájnra szépek, viszont mindháromban nagyon sokat fogyaszt a kijelző.(vagyis a nagy fényerő megeszi) Talán ez az egyetlen negatívum ami jelentős.

    Galaxy Nexust nem ajánlom, kültéren nem látod jól, alacsony fényerős amoled, a képei közepesek, sebességre az S2 környékén van, a "gyári droidot" pedig bármelyik másik droidos telefonra rá tudod varázsolni kis utánajárással.

    Én S3-ra szavaznék, ott nincs kompromisszum, ha meg a Note II tetszik, akkor az. Szerintem a legjobb ár/értékkel bírnak, minden más telónál van olyan dolog ami nem 100-as..

    Miamiquake: Ha leveszed a hátlapot, gyári romod van, és LG Camera-val fotózol, egész jó a végeredmény a 2X-nél, de azért ezt a pepecselést kicsit túlzásnak érzem...

    irgum: egész jó a két kép, de nálad is látom azt amit én is tapasztaltam, hogy 1s záridőnél jelentősen lágyul a kép (de meglepő módon az 1/3, 1/2 rendben van). Ettől függetlenül az eredeti ISO800-hoz képest kiválló :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák