Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
Akkor játsz tovább, később beadja és ott lesz majd. Nekem is szürke volt elsőre, aztán nem tudom miután, de ahogy haladtam, beadta.
H4-ben tényleg 'színvonal ' alatti a bagázs, mentem ma is 3 kört, na jó csak kettőt, mert az egyik nem indult el 4 perc alatt se, abból valahogy ki léptem, aztán beadta a kövit.
Megtaláltam az első tuning próbálkozásom RS4 '06 A779, kicsit finomítottam rajta hogy kerek 800 legyen, aztán csúnyán el lett porolva mindenki, pedig nem is vagyok olyan gyors
Az már haladás hogy a többiek nagyjából A790 feletti kocsikat hoztak, csak az a baj, hogy a többség bmw-t hoz hátsókerekesként, aztán a földúton, esőben, emelkedőn indulj el velük, aztán meg szimplán nem bírják vezetni.
Első próba első verseny, én vezetek, aztán a botok, aztán a csapattársak, gondoltam izgi lesz így a folytatás... Második verseny kicsit szorosabb, ott már pár botot megelőztek a többiek, kaptunk 850 pontot a végén...A harmadik versenyre egyedül maradtam, én meg autóztam egy jót
A második próbát viszont sikerült behúzni 2-1-re nehezen, itt már volt 2 audi, azok egy picit jobbak voltak, sikerült beérniük a 4-5. helyreAki ért a tuninghoz, hogyan lehetne megzabolázni a maserati 8ctf-et (b700, rwd), hogy ne 5000-es fordulat felett legyen a max nyomaték/teljesítmény? Illetve a kormányszögön mivel lehetne nyitni, drift futómű?
Kicsit ficánkol a hátulja, mire stabilizálódik, pont eléri a max teljesítmény, aztán meg jó hirtelen kitör, nem túl élvezetes. Vagy menjek manuál váltóval és váltsam el 5000-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest