- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- OpenMediaVault
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Ubuntu Linux
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoger
tag
Én mannolt már csak max a simsonom váltójába teszek. Nem tudom milyen indíttatásból egyszer raktam a régi 1.0 swiftünkbe. Hidegen nagyon szépen kerepeltek a szelepek vele. Eneossal soha.
Csoda, hogy mállanak az olajba futó szíjjak, gondolom rakják mindenbe végül is jó az bele "szeretik az ügyfelek".
-
kcsa
veterán
Én személy szerint a Fuchsnak jobban hiszek a gyártói elvárások betartásában, de használtam Mannolt is.
Az olaj részben hitéleti kérdés. Van márka aminek jobban elhiszed hogy teljesíti az elvárásokat, vagy hiszel benne hogy jobb mint a másik. Azért hit, mert átlag felhasználó mint én, nem tudja összehasonlítani a vegyi összetételt, meg a mechanikai paramétereket amiket a gyártó előír.
Öregautóba simán beleraktam Mannolt, azok nem igazán voltak kényesek olajra, nem nagyon aggódtam egy percig sem, nem is volt pár évig gond azokkal az autókkal sem (aztán eladtam
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest