- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Videó stream letöltése
- OpenMediaVault
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
a radar akkor jó, ha jól van beállítva (felszerelve) és ha pontos visszajelzést ad arról hogy mi milyen távolságban és kb. merre található.
semmire nem mész egy olyan szettel, ami indokolatlanul üvölt mint a sakál, közben meg combvastagságú holttere van, meg az első kosztól megbolondul és összevissza csipog.
rosszabb a hülye radar, mintha nem lenne radar, nekem is úgy sikerült összeszedni egy komolyabb beletolatást, hogy működött az amúgy gyári tolatóradar, csak a hülye kapu kialakítás miatt folyamatosan üvöltött én meg rábíztam magam plusz ideges voltam és benéztem az egy belógó dolgot amin aztán felakadt a lökös.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Éjszakai műszak
- Futás, futópályák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest