-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...ma megnéztük ezt a dc superpet-es animációs valamit: komolyan mondom, ez üti az elmúlt 10év dc-mozijainak 90%át
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Yodamest
veterán
"Hozzáteszem anno a VVitch-től sem dobtam el az agyam. Tetszett, de amikor net-szerte kezdte el mindenki, hogy "úristenezmennyirejó", akkor forogtam, mint Travolta a gif-en."
Igen ezekben a filmekben én is érzek egy jó nagy lapát ilyen indokolatlan fölérajongást... Ezért bár mindig azt mondom, hogy a metacritics értékelésre adok, de az ilyen filmeknél mégsem érzem reálisnak azokat. Nem azt mondom, hogy hazudnak, de a az ilyen művészfilmek tényleges érdemeit fogják és kb 10X-es szorzóval írják le, annyira felnagyítják, hogy az már ténylegesen nem is reális. A northnál is, rendben van, hogy egyedi látásmód, művészies kameramunka stb. de nem kell ettől azért úgy elájulni, hogy olyanokat olvasok "az évtized legjobb látvánnyal rendelkező filmje" meg "úristen SOHA EDDIG nem látott látványvilág", ezek hatalmas túlzások. Nem tudom miért kell ezekbe akarva-akaratlanul többet belelátni, mint ami van...
Aki meg arra hivatkozva pontozza fel, mert "végre valami ami nem marvel meg dc" - könyörgöm, rengeteg jó film van, na azokból induljunk már ki, az, hogy magunkat szivatjuk aztán jön valami más, még nem indukolja, hogy azt csak a mássága miatt egyből 10-pontra fellőjük.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Politikai mémek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Bomba ár HP Pro X360 G3 Silver - Intel N5000 Quad I 8GB I 256GB SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i3-3GEN I 8GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 11 128gb Red, független szèp âllapotban
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest