Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Frod #153717 üzenetére

...ma megnéztük ezt a dc superpet-es animációs valamit: komolyan mondom, ez üti az elmúlt 10év dc-mozijainak 90%át :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

• Yodamest

veterán

válasz Frod #153717 üzenetére

"Hozzáteszem anno a VVitch-től sem dobtam el az agyam. Tetszett, de amikor net-szerte kezdte el mindenki, hogy "úristenezmennyirejó", akkor forogtam, mint Travolta a gif-en."

Igen ezekben a filmekben én is érzek egy jó nagy lapát ilyen indokolatlan fölérajongást... Ezért bár mindig azt mondom, hogy a metacritics értékelésre adok, de az ilyen filmeknél mégsem érzem reálisnak azokat. Nem azt mondom, hogy hazudnak, de a az ilyen művészfilmek tényleges érdemeit fogják és kb 10X-es szorzóval írják le, annyira felnagyítják, hogy az már ténylegesen nem is reális. A northnál is, rendben van, hogy egyedi látásmód, művészies kameramunka stb. de nem kell ettől azért úgy elájulni, hogy olyanokat olvasok "az évtized legjobb látvánnyal rendelkező filmje" meg "úristen SOHA EDDIG nem látott látványvilág", ezek hatalmas túlzások. Nem tudom miért kell ezekbe akarva-akaratlanul többet belelátni, mint ami van...

Aki meg arra hivatkozva pontozza fel, mert "végre valami ami nem marvel meg dc" - könyörgöm, rengeteg jó film van, na azokból induljunk már ki, az, hogy magunkat szivatjuk aztán jön valami más, még nem indukolja, hogy azt csak a mássága miatt egyből 10-pontra fellőjük.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák