- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Linux Mint
- OpenWRT topic
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz Cs1csó #126093 üzenetére
Neked küldöm ezt a dalt, de ha nem néznéd akkor klikk ide
mindkettőre igen kicsi az esély... egyre több az ilyen bb film amiket már nem megyek el moziba megnézni.
ami vip-pes: ad astra, a többi sztem csak simaterem, zombividék2, gemini man (lee miatt), doctor sleep (?), knives out. kb ennyi.nemtom ki szereti műbészmozikba járni, én kettőbe szoktam, a művészbe és a puskinba. a puskin a kedvencem, mert még olyan "retro"/kedves/mozis hangulata van.
a nagy mozik közül az aréna, mert félhomály van, piros sejtelmes fények.
a corvinban az, hogy mindent fehérre meszeltek agyf.asz.... rohadt idegesítő és kedvromboló[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz #48613632 #126056 üzenetére
én meg jószívű vagyok, és néha meghívatom magam egy valamire, tudatmódosítóra, mert;
spoty: és abból adtam 3 családtag + 2 haver.
netflix: egy időben 3 eszközön lehet nézni, így adtam húgomnak 1et
hbogo: ott nincs (eddig) ilyen lehetőség, cserébe 1500huf
amazon: nem tudom itt lehet-e, most 3 euro 6 hónapig.
YT premium: 1790, mert kurvára idegesítenek a reklámok, és az ha elsötétül a kijelző megáll a zene is
internet: wifi, aki hozzánk bejut az kap ingyen belőle -
brownus
veterán
válasz oriic #126054 üzenetére
a duplakávénál, a dupla kardnál?
nem szoktam ilyet tenni, de most megteszem, a tréler alapján ez egy igazi híg fos lesz :d
hát eztetet nem fogom tutira a vipBEN néznide ezeket valszeg igen:
ad astra, nincs több mert azokat "sima" teremben és/vagy a művészben[ Szerkesztve ]
-
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz k-adi #125555 üzenetére
Hmm, valóban, az kicsit... A film lófaszrol se szól , de végig szórakoztat.
(Első sorba ne ülj a vip teremben mert beáll a nyakad....) Viszont az utolsó 30 perc 11/10, lehengerlő, zseni, csúcs :D
Hát, kábé azt érzem mint a havas filmnél, kaptam is meg nem is.... (az aljas 8as)
Ez jobb, nekem.
az ost természetesen szuper.
A kedvencem amúgy Brad, imádni való volt. -
brownus
veterán
once upon a time in hollywood 8,4 és 85%, gut gut
még két óra.... -
brownus
veterán
Zsu ajánlása, kicsit ódzkodtam ettől a filmtől, de már az elején nem engedte, hogy kikapcsoljam: glengarry glen ross
egy színdarab filmadaptációja, szuper színészékkel, lehengerlő dumákkal, nagyon élveztem. pedig mostanában nem vagyok fogékony az ilyen "játékra" (nem mai darab), érdekes volt ez a film :Dutána megnéztük, a már mindenki által ismert és szeretett zombividéket, még mindig remek, főleg a bill m. jelenetek . idén ősszel jön a 2. rész!!! :d
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
brownus
veterán
[link] Filmeket szemezgetni, suli mozi filmkatalógus
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
jaja, totális agyb.szás. valójában ilyen világban éltünk kábé az ipari forradalomig, szóval nem ismeretlen a dolog előttünk, csak a történet a jelenben van..
/sőt, még ma isvannak ilyen szekták. /
nem akarok többet írni, mert nehéz sp nélkül, és lelőném a "poént". nézd meg!
kis apróság, de a filmben nagy szerepe van! -
brownus
veterán
midsommar / fehér éjszakák -
ezt a filmet egyszer látni kell, már ha fogékony az ember erre a témára.
a zenei aláfestés, a képi világ, az operatőri munka mind kegyetlen szép, tökéletes az összhang. libabőr. a maga nemében ez a film 10/10. de nincs az az isten, hogy én még1x megnézzem ja, és kurvára nem horror, nem értem ezt a címkézést...nem tudom milyen rendezései vannak még a rendezőnek , azaz most már tudom, de megnézem a többi filmjét is. kíváncsivá tett ezzel
#értékelés
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #125313 üzenetére
ez meg aranyos: [link]
-
brownus
veterán
aki látta már: [link] fehér éjszakák, ez nagyon horror? nagyon véres, beleket a szemüregen áthúzós? ha igen akkor nem nézem meg, ha "csak" psyhorror/dráma akkor igen
mondjuk a leírásból ez nem tűnik horrornak... imdb horror/drama/mystery -
brownus
veterán
ideje volt, [link] aquaman meleg
-
brownus
veterán
Még ezt a szuperhős filmet nézném :D
[link] -
brownus
veterán
válasz Viszlát #124491 üzenetére
Tegnap délután a filmet idősebb emberekkel néztem, (átlag életkor kb 60 volt, a teremben kb 30-an voltunk) senki se hozott nasit. Végtelenül nyugtató és kellemes volt így nézni a filmet hogy nem hallottam a rágcsa hangot :) és olyan cukik voltak ahogy kuncogtak a poénokon :) amúgy engem nem szokott zavarni, ki tudom zárni a háttérzajt de feltűnt, hogy valami "hiányzik" .
-
brownus
veterán
3 film közül
kellettválasztanom ma délutánra, mert lesz szabad 3 órám
- [link] pókica kettő, de rohadtul nem érdekel, majd letöltősbe.
- kafarnaum ezen tuti elsírnám magam, most könnyedebbre vágytam, de majd egyszer..
- és ez nyert: együtt megyünk, majd írok róla pár szót hogy tetszettami szóba jöhetett volna már láttam, a többi nem érdekel, talán még ez lehetett volna: három egyforma idegen
jaaa, a j. wick3, azt is nézném, de szar időpontban megy csak felirattal az arénában
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz mephi666 #124410 üzenetére
nem, még nem látta :d de már ki van kölcsönözve
Tibi, szombat iccaka megnéztem az unlocked noomi rapace-sszal, (ez a nő<3), és egész jó volt, pörgős kis akció film, imdb pontozás kábé jogos, meg mernék kockáztatni egy gyenge 7/10et vagy egy erős 6,5/10et is. a szereplőgárda szuper
-
brownus
veterán
off de ez
[link] hangot neki, hadd szóljon a thc dolby tru sound körbe a room!!uff
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz mephi666 #124403 üzenetére
nálunk is megy a tévé bébiszitter, kábé 2 éves kora óta... de tartjuk az egészséges egyensúlyt a tévé és minden más között. tényleg csak akkor mikor tele a f.szom mindennel és nincs türelmem/energiám játszani a gyerekkel
pl. nándi mese, egy-egy dizni mese, kis vakond, vonatok, ilyesmiket..
van ismi ahol nincs tévé, azok mit csinálnak ilyenkor? megőrülnek? és magukban, belülről marják szét a lelkivilágukat? mert pl. imád olvasni, azaz imádja ha olvasunk neki, rengeteg könyve van (könyvbuzi mint én) de ahhoz ugye kellesz te is.
szóval leszarom ki mit mond, nekem/nekünk ez így oké. pláne úgy, hogy csak mi ketten vagyunk, a bébiszittert se hívhatjuk heti többször.[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
hát, akkor ez mellé ment... [link] oroszlánkirály - 2019 (bár ez sejteni lehetett)
eddig nekem az aladdin (ritchie) a top -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz Tibiajax #124086 üzenetére
Fájdalom és dicsőség, egy melankolikus dráma finom humorral fűszerezve. A szereplő gárda fantasztikus, érdekes volt látni banderast ebben a szerepben, jól áll neki.
A film meg olyan almadovaros, főleg a képi világ, a színek terén. Na meg salvador lakása, a konyhája , imádtam :) -
brownus
veterán
Szuper lett az új almadovar film is. (Féltem tőle egy picit de elégedetten, mosolyogva jöttem ki a teremből)
-
-
brownus
veterán
yesterday - danny boyle !?!?! van új filmje, ami mától megy a mozikban bazki!
esetleg valaki látta? milyen? hüje kérdés, tuti jó :dmeg is vettem a corvinba a jegyeket..... (több moziba is vetítik felirattal,) nem cska a művészekbe
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
- murder mystery, egynek elment, az imdb pont hűen tükrözi a film milyenségét. voltak benne számomra nagyon vicces jelenetek is, [link]
- i am mother, imádom az ilyen sztorikat, ez a film is tetszett. bár a vége kicsit összecsapott lett, hiányérzetem volt.. [link] imdb-és 6,8/10, többet én se adnék rá
- captive state, hát bazki, az ilyen történeteket szintén imádom, az alap ötlet tök jó, hogy a végére egy fasza kis poszt-apokaliptikus film legyen belőle, de nem. háromszor kezdtem neki, kb a felénél mindig bealudtam... lehet ez a nyári kellemes meleg is tehet róla... ?/10, [link]
- always be my maybe, ez is tetszett, egy könnyed nyári esti szórakozást ígért. KR imádni való volt benne, de a két főszereplő csaj is a filmet teletűzdelték nagy okosságos coelho idézetekkel, amik valójában mind igazak és a mai világunkra és társadalmunkra jellemzőek is.
a körítés komolytalan és vicces volt, de attól még... valósak. (de miért is kellene mindig komolynak lenni??) [link]- black mirror (ez sorozat, de elmennek rövid tv filmnek is, mert bő óra mind3 rész)
egyik se kiemelkedő alkotás, de érdekes volt az első rész is amiben a VR játék valósághűbb, tapinthatóbb világát mutatták be. és a két férfi furcsa kapcsolatát, simán adom a szitut, izgalmas. a második rész, amit meg is könnyeztem, a faszikám elrabolja a fiatal gyakornokot. hát, ez megy ma is. lájk vadászat, elismerés, a pozitív visszacsatolások kierőszakolása. főleg a fiataloknál durva ez, ahogy látom. előre félek a fiammal mi lesz. nagyon rajta vagyunk, hogy egy egészséges egyensúly legyen a valóvilág-vr között. a két rész üzenete miatt, és a szereplők játéka miatt 8/10.
a harmadik rész, amiben a játékbaba volt, az nem fogott meg. jó volt végül is. ez is probléma a jelenkorban. miley cyrus remek volt
[link]#értékelés
-
brownus
veterán
btw, ezt a filmet sztem még nem láttam... / golfőrültek
de az a fej :dd[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Tibiajax #123697 üzenetére
lájkvadász...
attam
....................................................................................................................................két film élmény érdekel engemet, i am mother, always be my maybe
meg még egy: captive state
hétvégén szalma leszek, ha szeretnek az istenek, akkor végig esni fog és ki se mozdulok a lakásból és sorozat/film/kámaszutra oktató filmek a 21. században maratont tartok...[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
[link] the chef show, ugye a chef is egy könnyed és aranyos főzős film, annak kapcsán dobtam be ide is a sorozatát. 10/10es
-
brownus
veterán
mik vannak: Kultik SkyCinema Corvin Plaza
[link] -
brownus
veterán
válasz Viszlát #123565 üzenetére
a legtöbb filmet amit sokszor, nagyon sokszor láttam az minimum 10x éve volt.
mióta apa is vagyok, boldog vagyok ha két részletben lemegy egy-egy film :d a sorozatokat meg hétvégente, éjszaka. vagy ha a nagyszülőknél van a gyerek.
btw, mostanában inkább a könyvekre fókuszálók, idén egy fogadalmat tettem, hogy 12 könyvet elolvasok 2019ben, most tartok a 3. felénél... talán sikerülni fog
-
-
brownus
veterán
[link] :d
-
brownus
veterán
válasz LendvaiFeri1 #123378 üzenetére
nem minek, hanem kinek/kiknek
pl. nekem is
két jó színésszel, gadot és pine jó páros, hogy a többieket ne is említsem..
-
brownus
veterán
[link] A hetero James Franco beszélget a meleg James Francóval <3
-
brownus
veterán
Egyik nagy kedvencemmel egy cikk, a.prizmarol
[link] cronenberg -
brownus
veterán
Anthropocene / Antropocén
[link] , trailer
Az antropocén egy javasolt új földtörténeti kor, melynek kezdetét az emberi tevékenység a Föld ökoszisztémáira gyakorolt jelentős és globális hatása határozná meg.[1] Az antropocén kifejezést szovjet tudósok már az 1960-as évekbenr[2] a legkésőbbi földtörténeti időszakra, a negyedidőszakra utalva. Az 1980-as években Eugene F. Stoermer ökológus vezette be az antropocén kifejezést a most elterjedt értelemben,[3] majd a Nobel-díjas légkörkémikus, Paul Crutzen terjesztette el a köztudatban. Crutzen úgy vélte, hogy az emberi tényező hatása a Föld atmoszférájára olyan jelentős volt, hogy a litoszféra számára egy új földtörténeti kort szükséges létrehozni. Jelenleg (2019. január) a kifejezés használata hivatalosan nem elfogadott a földtudományok területén.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest