Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz emiki6 #138532 üzenetére

    :D
    Imádom ezt a filmet - először csak azért néztük meg moziban december végén, mert tesómnak év végéig volt érvényes kultúrajegye (ilyen cafeteria), amiről elfeledkezett, úgyhogy három filmet gyorsan megnéztünk egymás után (Avatar, Az arany iránytű - ez is tetszett - és Macskafogó).

    Tesóm szokásosan ("Ezt most miért? Ki ez? Jajj máár!"), én középen tátott szájjal, tökéletesen belemerülve, élvezve a mesét-látványt-hangulatot, haver meg ásítozva - néztük.

    A Farkasokkal táncolót is imádom, nagyon jó film, kiváló hangulat, karakterek, sztoriív, és persze egyből bennem is az merült fel: "Farkasokkal táncoló az űrben", de akkor is nagyon jó kis darab ez.
    A repülni tanulás, a lebegő hegység, a film elején az érkezés végig (űrből az eligazításig - ilyen részletek, mint pl. a dömperek kerekeiben a nyilak...) királyul működik. Lenyűgözött. Végre kaland- és moziélmény volt, amiért érdemes ott nézni a filmet. Nem blöffölte a hangulatot.

    Másik havert is elrángattam rá később, Ő csak annyit mondott a végén: "Értem, hogy miért tetszik neked, de ettől az Enya-szirupos giccstől totál kivert a víz." :D

    Összességében, szerintem túl szőrösszívűek, akik úgy utálják, ahogy nem érdemli meg - még ha joggal nem tetszik is nekik -, azért sokkal de sokkal rosszabb filmekkel is ki vannak békülve emberek (itt lehet, hogy a "hájp" visszanyalt kicsit)...

    U.i.: Pocanhontasról írtam, de azt "úgy utálom", ahogy más az Avatart ;]

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák