Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    válasz kolosanyi #14721 üzenetére

    HEHE! :))
    Szerveztünk egy kollégával céges "szépségversény"t és ott hoztunk be profi gépet. mértük fél éves eltérést. testzsír részt megnyertem 12%-kal. ^^ 16-ról sikerült lemenni 12-re úgy hogy 1 kiló izmot felpakoltam mellette.
    A kajálás rész volt az elején a gyötrelem, de azóta el se tudom képzelni hogy ne így egyek.

    (#14723) Shingen: vági, de sorry képet nem lövök :( nem vagyok az a magamutogató fajta. ezzel legalább be lehet lőni kb-ra.
    Amúgy amit régebben itt is írtam ma is igaz. Kar hát nő mint a gomba, mell kevésbé, ezért is kezdtem súlyzós edzést is. Heti kettő mellel, hogy jobb eredményeket érjek el. Úgy látszik beválik. Saját testsúlyossal sajnos én kimaxoltam ezt :( de élvezem a vegyített edzéstervet.

    (#14720) Cris99: ja bőven jó erre a hét nyaralásra. Tudok húzni, tolódzni, meg lábemelni, meg fekvőzni magasított lábbal ( + kézen álláshoz is találtam itt helyet. )

    + Amúgy ugyanez volt ma!!!!!! :D próbáltam a muscle upot, de két éve nem csináltam mert kondiban nincs hely neki, most 1 darabot nem tudtam csinálni. szerintem probálkozok még, és akkor úgy látszik visszajön majd. ( főleg hogy 20-30kg + súllyal húzok fel és ugyanennyivel tolódzok mostanában.)

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák