Új hozzászólás Aktív témák

  • adamssss

    veterán

    Sziasztok!

    Nekiestem pár hónapja az edzésnek.
    Húzódzkodásból most már megy 6-7 szabályos egymás után, aztán 1 perc pihi és még egyszer, aztán még egyszer. Onnantól már esik az ismétlésszám. :)

    Fekvőből szűk kéztartásban 30 megy, ha a húgom rám ül (plusz 50kg) akkor 7 db megy normál kéztartással.

    Guggolás megy 20db szabályos

    Hasizom: 30 földön fekve nyújtott lábbal.

    Amiben óriási hiányosságaim vannak az a híd. (2-es szintből tudok 25-öt) Valamint a kézen állás, azt kb még el sem kezdtem.

    No persze az izom nem nő, mert az a fránya tenisz leépít. Most hétvégén is versenyen voltam és összesen 10 órát rohangáltam a pályán (7 meccs). -2kg. De legalább egy második hely egyéniben, és első párosban. :)

    És képzeljétek kipróbáltam a tápkiegeket. A vitamin nekem semmit nem segített. Nem lettem fittebb, semmit nem éreztem, csak annyit, hogy neon színű a vizeletem, amit nem tartottam túl egészségesnek, így leálltam egy hónap után. (amúgy is eszem rengeteg zöldséget, meg gyümölcsöt szóval ezt nem nekem találták ki)

    Ellenben a fehérjepor csodákra képes edzés után. Megiszom, és egy óra múlva kb regenerálódtak az izmaim. Brutális érzés.
    Hátrány: Nem tudom, hogy placebo-e, vagy most a legnagyobb szállópor koncentráció, de elkezdtem elég gyakran hapcizni. Eddig nem volt semmilyen allergiám. Most nem tudom, hogy ez mitől van... Mert amúgy szedném tovább mert nagyon sokat segít.

    Na kb ennyi. Majd az egykezes húzódzkodásnál jelentkezem megint ;]

    Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

Új hozzászólás Aktív témák