Új hozzászólás Aktív témák

  • adamssss

    veterán

    Na voltam sportorvosi vizsgálaton és azt mondták, hogy makk egészséges vagyok. Bár hülye voltam és a labor eredményt nem kértem el külön, de bízom benne, hogy azért csak ránéztek arra is.
    Azt mondta a doki, hogy a megnövelt vitaminbevétel okozhat elszíneződést, és megnézte, hogy mit tartalmaz a kapszula. Szerinte rendben van, ha tényleg csak ezek vannak benne.

    Rákérdeztem a fehérjeporokra is, és azt mondta, hogy "maga tudja, hogy van-e rá szüksége, én viszont nem tudom megmondani, hogy mi van bennük." Ezt elég sejtelmesen mondta, így gondolom arra akart célozni, hogy ne nagyon szedjem.

    Amúgy kipróbáltam most 4 adag (4x30g) fehérjét edzés után, egy tál rizsre ráöntve és a következőket tapasztaltam. (A edzések 2 naponta vannak, tehát 7 nap alatt ettem meg a 120g-ot)
    Sokkal gyorsabb lett a regenerálódás
    Izomláz alig volt (pedig a terhelés ugyanaz volt mint eddig)
    Valamint a következő edzésen éreztem, hogy ugyanabból a gyakorlatból többet tudok megcsinálni fáradás nélkül.
    Ami negatív az viszont az, hogy egy-két helyen visszajöttek a pattanásaim. Mondjuk ez lehet a melegtől is, ugyanis az megszáradt izzadság eltömíti a kis aknékat. Mindenesetre nem jó jel, mert a legtöbbször akkor jönnek elő ha valami olyant eszem amit nem kíván a szerveztem.

    A tervem most az, hogy a nyarat végigedzem mindenféle por nélkül, csak vitaminokat, és ásványi anyagokat viszek be mesterséges úton tabletták formájában.

    Aztán 2 hónap múlva látni fogom, hogy mit sikerült elérnem, és akkor még mindig lehet dönteni, hogy kell-e a por. (Mondjuk rohadjanak meg, nagyon finomak, itatják magukat, kb egész nap tudnám őket inni) :)

    Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

Új hozzászólás Aktív témák