-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Szia!
Remélem nem tűnt úgy, hogy negatív kritikával akartam volna illetni a megoldásodat. Ha mégis, akkor elnézést kérek. Biztosíthatlak, hogy nem ez volt a célom.Mivel a megoldás megértésére tett próbálkozás során ugyanazt az adatot írtam véletlenszerűen le a feltételezett cikkszámként, mint már korábban is, akkor jöttem rá, hogy a megoldás sajátossága okozhat nem várt eredményt, ha esetleg Gicz adatainál is előfordulna ilyen eset. (Nekem egyébként biztos semmilyen megoldás nem jutott volna eszembe a kérdés kapcsán.)
Sokszor csak ámulok azokon a képletes megoldásokon (a makróhoz láma vagyok, azokat így el sem olvasom) melyeket írtok és remélem, hogy még sokat tanulhatok tőletek. Még a tanulás mellett is gyakran írtok azonban olyan számomra felfoghatatlan megoldásokat, amelyeknek az értelmezésébe bele sem kezdek. Ez esetben örültem, hogy legalább megértettem, hogyan működik a megoldás és ezért bátorkodtam kiegészítést tenni. Ugyanakkor fel sem merült bennem, hogy a megoldásod e sajátosságáról te erről nem tudtál volna (a hozzászólásodra történő válaszom azonban megtévesztő lehetett ebből a szempontból).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- OLED monitor topic
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!