- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem én, hogy nullától szabályozhatóak a maximális fordulatszámig, de engem speciel érdekelt volna, hogy mennyiről indulnak ténylegesen.
Van ventim, amely már 400rpm-en stabilan jár és van 900-ról indulóm is...
-
fecke78
senior tag
AIO hütésre rászabaditani egy közel 4000 fordulatos ventit , az még jó is lehet , de kiváncsi lennék a 2000 feletti hangjára , mert 1800 körül kezdödik a koncert . Bequiet is hangos 2000 nél
-
Cythyel
senior tag
ezeket az F szériásokat még nem használtam, viszont a P12 PWM PST CO ventiket nyúzom 2016 óta, és eddig még nem kezdtek el zajosodni, pedig 4 is van belőle a gépemben
-
Geri Bátyó
addikt
Sok verseny ott nem lenne, mert másra vannak kitalálva. A Bequiet hasonló fordulaton alacsonyabb légszállítás, kisebb statikus nyomás, de jóval halkabb és duplájába kerül.
#3 ronczoli A legkisebb (120/2500) még elviselhető, ha nem az asztalon, hanem alatta, vagy mellette van a gép. Van egy hasonló jellemzőkkel bíró darab a régi gépemben.
-
ronczoli
csendes tag
Igazán figyelemreméltó a teljesítményük. De ha jól gondolom nem egy átlag felhasználónak a gamer pcjbe, hanem ipari környezetbe szánták, ahol messzebb van a számítógép, mert igen zajosak!
-
Steve_Brown
senior tag
51dB azért annak van hangja. Mondjuk az értékek is impozánsak már ekkora zaj mellett
[ Szerkesztve ]
-
Taranti
senior tag
Hm... megnéznék egy jóféle versenyt a Bequiet Silentwings 4 ventik ellen (légszállítás, zaj, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó féltucat olcsó szélgépet mutatott be, amelyek méretosztályonként három sebességtartományt hódítanak meg.
- CORSAIR HX Series HX1200 - 1200W 80 PLUS PLATINUM Fully Modular - ALZA garancia 2033.01.16.
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- Minőségi FSP 750W tápegység! AkciÓÓ!
- Be Quiet Silent Loop 2 360mm
- Be Quiet Straight Power 11 750W Full modular
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest