Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz dabadab #2201 üzenetére
Azért expert user nem vagyok, tehát képtelen volnék finomhangolni egy Linuxot, így valószínűleg elfogadnám majd a segítséged. Linux alá írt programokban abszolút nem vagyok járatos.
Pl. egy fontos kérdés. A HDCP liszenszes, a Linux meg általában GPL. A GPL meg kizárja a liszenszeket. Szal' hogy is van ez?Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
válasz dabadab #2197 üzenetére
Ööö, izé. Szóval van némi tapasztalatom Linuxszal, mert a régi gépemre az is volt telepítve, és Javahoz is a Netbeanst használtam (mármint a Linuxost). Volt többféle, utoljára 10-es Mandrake volt. Aztán eladtam mindent, vettem Laptopot, ezen volt XP, így most csak Knoppixolok Live Cd-ről néha. Utoljára egy 2200BG vezérlő eepromját kellett módosítani, hogy befogadja egy HP laptop, ahhoz pedig ideális volt az ethtool parancs.
A lényeg az, hogy valamennyit értek a Linuxhoz, és szeretem is (hogy a másik kérdésre is válaszoljak), ezért jutott újra eszembe a Vista árait nézve.
Viszont a Linux multimédiás képességeiről semmi fogalmam nincs, nem tudom, melyik disztrib van ellátva megfelelően e téren. Ezért kérdezem, van-e ilyen, érdemes-e vele foglalkozni, és képes-e ugyanolyan élményt nyújtani.
Őszintén szólva örülnék is, ha így lenne, mert úgyis van egy céges laptop is XP-vel, és szívesen elmerülnék újra a Linuxban, ha van értelme ebben az esetben is.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
Nézegettem a Vista árait. Mivel magam rakom össze a gépet, OEM verziót nehézkes vásárolni, a rendes ára meg félelmetes. Úgyhogy elkezdtem Linuxban gondolkodni. Van valaki, aki Linuxot futtat HTPC-n? Melyiket érdemes?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
Elfelejtettem mondani, hogy csak ATX ház jó.
-
nagyúr
Hello!
Én most fognék bele egy ilyen építésébe. Már mindent kiválasztottam, csak a házzal állok hadilábon.
Mit érdemes venni? Komplett házat, amely már tartalmaz távirányítót, pl.? Vagy vegyek házat, és külön valami irányítást?
Amit nézegettem:
[link]Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
Flex ATX (mini ITX) házat tudnátok nekem ajánlani? Aminek nincs horror ára.
-
nagyúr
Melyik a legjobb TV/FM tuner szerintetek? USB-s kellene, vagy PCI-Ex1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.