-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmon
aktív tag
Van itt valaki akinek működik az xmltv ? Decemberben próbáltam és akkor még szépen működött. Most összeraktam egy HTPC-t amin MediaPortal a frontend, de nem tudom az xmltv vel leszedni az EPG hez a műsorokat.
A csatorna neveket leszedi és második lépésben mikor indulna a műsorok letöltése azt írja ki hogy : Can't call method ''as_text'' on an undefined value at /PerlApp/grab/huro/tv_grab_huro line 690
Valainek volt már ilyen, vagy ha éppen most működik valakinek elmondaná melyik xmltv verzió-t használja ? Lehet hogy a port.hu változott meg és már nem tudja leszedni a műsorokat ? -
dmon
aktív tag
Én is így csináltam. TVxb vel működik.
Viszont a MediaPortal-t (0.2.0.0 RC3 release) nem tudom magyarítani egyenlőre.
LOG file ba ezt írja : language file:language\Hungarian\strings.xml is missing entry for id:0 text:My Programs
Az összes id hez ezt írja pedig léteznek a megadott file ban.
[Szerkesztve] -
dmon
aktív tag
Tehát irány a MediaPortal.
Már rég óta rebesgették ezt, én ezért nem vettem meg a karácsonyi nagy akcióban a meedio t. Sztem már akkor tudták hogy ez lesz.
Én már éltem át hasonlót mikor egy régóta használt remek szoftvert egy nagy amerikai cég felvásárolt és szépen ment a kukába, pedig ott is igértek mindent. Ott még fél évig volt terméktámogatás. Mondjuk itt talán némi bizakodásra adhat okot meeddio tulajoknak hogy nem csak céget és terméket de a fejlesztőket is megvették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Logitech Astro A50X White
- Eladó JBL TUNE 130NC/TUNE 230NC/ TUNE BEAM BONTATLAN/EREDETI Bluetooth fülhallgatók
- Eladó JBL Flip 5 BONTATLAN/EREDETI Bluetooth hangszóró
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest