- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz szabi__memo #5570 üzenetére
mr_ricsi jól mondja. Nem a chipekre értettem. Segítő jó tanácsom hogy ha valamit nem értesz akkor kérdezd meg kulturáltan mert fenn áll az esély arra hogy saját magadat blamálod.
gothic20 Hú ez nem átlagos. Haveromnak TDL sugárzói vannak és nagyon odavág. Jó tudom hogy az kicsit magasabb kategória, de azért a B&W csak nem egyenlő egy kommersz Geniusal Tehát fontos lenne a filmek hangminősége is. Csak azért kérdeztem mert bár a 780G-vel szerelt lapok a HDMI kimeneten ki tudnak küldeni hangot is de a minőségére sokan panaszkodtak, viszont azt hiszem az optikai kimenettel nincs gáz.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
mr_ricsi
veterán
válasz szabi__memo #5570 üzenetére
"alig van pár chip gyártó akitől az összes pc alkatrészgyártó beszerzi a dolgokat."
Az alaplapokon nemcsak chipek vannak, hanem kondik, tekercsek, csatlakozók, foglalatok, ellenállások, diódák, stb. Ezeket viszont többszáz cég gyártja, köztük kínai dzsunkagyártók is, sőt, hamisító hálózat is létezik.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?