- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Napok ota nezem, bujom a netet, de sztem itt elobb kapok valaszt, foleg olyantol, aki epitett mar htpct.
Szoval szerintetek mi az a minimum konfiguracio (hardvertipusok, foglalat tipussal, tiz-tizenket eve nem legoztam ossze gepet) teljesitmenyben, ami fullHD mkv-k lejatszasara, spotify, youtube es egyedul es kizarolag Rocksmith 2014 futtatasara alkalmas lenne, es 2-4 TB os vinyoval van ellatva ?
Illetve szerintetek ennek mi a minimal koltsege, akar hardverapron vadaszott cuccokbol ?Uj dolgokbol nagyon tetszett a deskmini 110-es barebone, de gyors fejszamolast vegeztem: 45k a haz-lap, bele 1151-es foglalatu proci 30-40K, memo, vinyo, 150-160 as mininum ar jott ki....ezt erosen sokallom, viszont valami hasonlo kismeretu, tv allvanyra elfero dolog nem lenne rossz (najo, nem kell cd tok meretu haznak lennie, de ne is asztali pc box legyen )
Viszont ha ilyen huzos arban ,akkor erosen versenyeznie kell egy xiaomi mi boxal, az a rocksmitht kiveve mindent tud az igenyekbol, 25 k-ert
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik