- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Crypto Trade
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felhőtakaró
tag
jah már engem is el akartak töbször csábítani, hogy a saggitáriuson tulra menjek azt kapok érte 35 millát. az is valami 30 ezer volt. top of the galaxy címszóval, még szerencse hogy végigondoltam hogy ez mekkora b@szott nagy szivatás, a galaxis tetején ritka a csillageloszlás. cs ak kínszenvedés lett volna potyára bár a kilátás biztos lett volna a kékeshez hasonlítható
huhh
-
Felhőtakaró
tag
hun van a 300 ezer lájtjér távolságos küldis hozzászólás? elvitte a cica? az egész galaxis nincs 300 ezer ly... csak most kapcsoltam így utólag de most meg már nem találom
huhh
-
Felhőtakaró
tag
A launcher alatt mit értessz? Honnan kell letölteni?
(én bízom benn hoz majd valami változást az év végén <tehát nemsokára> megjelenő shader model 6.0-a hatalmasnagy melbevágás volt méég régen a kőkorszakban pölö a bump mapping megjelenése. Ha akkora igen nagy lóodarúgás nem is lesz , de gondolom nem karácsonyfa dísznek fogják kiadni. Ergó a mi hasznunkra.)
huhh
-
Felhőtakaró
tag
huhh
-
Felhőtakaró
tag
-
Felhőtakaró
tag
válasz Felhőtakaró #33160 üzenetére
javítás: -bocsi szupercruise a low wake, Systemek közötti ugrás a high wake, low wake-röl való kiugrás meg a tökömtudja mi a franc, valós sebesség km/h -ában vagy hasonló Azt hiszem az Mm az millió métert jelent a "c " betű azt nemtudom
huhh
-
Felhőtakaró
tag
Én vagány módra a kézifékes farolást szoktam gyakorolni, ahol a gravitáviót is felhasználom lassításra, néha sokkal rövidebb idő alatt ki lehet ugrani LOW wake -ra a kiszemelt célnál. csak ugyebár nem lehet mindig tudni pontossan mekkora a gravitáció a körzetben... hasraütéses módszer vagy jön vagy nem... akkor hasznos ha ismerős környéken járunk. (kicsit fjlődött a vezetési tudásom azóta mikor még sidwinderben közeledtem az állomás felé és azt sem tudtam hogy " J " -t meg kell nyomni a hogy HIGH wake-böl LOW wakéba ugorjon a hajó... vagy 15 ször safe distancoltam azt kiléptem átanulmányozni a kézikönyvet hogy mi a búbánatos szőrszál van.
[ Szerkesztve ]
huhh
-
Felhőtakaró
tag
Már nagyon rég nem találkoztam olyan kalandjátékkal, ami ennyi titkot rejt mint az Elite D (és itt nem a easter egg-ekre gondolok)
Talán egy picit ez is a probléma, hiszen nyelvtudás, anyag ismeret fizika, matek, csillagászat, számítástechnikai hardver és szoftver ismeret, és még kitudja mi a búbánat tudás kell hozzá hogy elöbrébb jussunk a játékban... mostanság már épp azon gondolkodom hogy abbahagyom, mert ha maga serlock holmes segítene a nyomozásban is kevés lenne...
-Nemigazán tudom meg lehet e határozni pontossan például a program stílusát, értem ezalatt hogy körökre osztott stratégia, rpg, kalandjáték, MMO, szimulátor, sim, manager, ...stb vagy csak egyszerüen --> ELITE
Ahol 10 percre is be lehet ugrani egy komoly VR-sisakkal hogy belekavarjunk a Galaxis életébe, és talán még 5 év mulva is azt fogjuk mondani hogy van egy-két dolgom a Galaxisban amit elterveztem és meg kell tennem de ahhoz szükséges lesz még vagy 7-8 hónap + 5 millió fényév
[ Szerkesztve ]
huhh
-
Felhőtakaró
tag
válasz Íjász001 #33140 üzenetére
az szép akkor én most elbújok a szekrény mögé az 1450- emmel
(#33137) -Duvi mester a cobra 3 az 1984-es gammában alaphajó volt ha jól emlékszem... (igazábol leginkább csak arra emlékszem hogy az XT-8086 os procim mellé szerettem volna egy 8087 -as matematikai társprocesszort a tuning miatt... ) <LOLL mekkora kis buta balfék voltam>
[ Szerkesztve ]
huhh
-
Felhőtakaró
tag
1000 óra ?! te atyaúristen !!! én héetente hétvégeken max 8-9 órát tolom (kivéve ha egész hétvégén nonstop akkor 20) 2017.02.18 óta nem sok kilómétert tekertem bele a járgányomba (de legalább nem kell az autószerelő haverommal visszapörgetnem az órát jó magyar okos szokás szerint )
[ Szerkesztve ]
huhh
-
Felhőtakaró
tag
Szólj majd kérlek Anatron-ak is ne szívjon már vele a kölök, mert teljessen kiábrándult ebböl a nagyszerű körökre osztott stratégiai, rpg kalnandjátékból, velem például azt közölte hogy a 2.4 -ig nem is lesz online a szervergondok miatt !!! (csenben megjegyzem BiszettB@szottul várom a 2.4-et már vágom a centiket !!!)
huhh
-
Felhőtakaró
tag
huhh
-
Felhőtakaró
tag
Köszi duvi, Csakmert anatron is panaszkodott hogy connection problémákkal kidobálja a szeró, nekem ezen fellül + még multicrew is bibi főleg tengerentúli személyekkel ez azért röhej, mert ha a valósidejű videó és hang átvitel megvalósítható napjainkban kétirányú kapcsolat révén nemcsakhogy a tengerentúllal, hanem KÖZRÖHELYES MÓDON már a mars és a szaturnusz pályájáig akkor itt valami szoftvergalibát szagolok a háttérben, rádásul nem kicsit hanem valami nagyot és büdösset.
huhh
-
Felhőtakaró
tag
minden héten leáll ez az elitszerver vagy mi az izé, közben meg akik értenek hozzá azt mondják peer to peer a progi, most akkor mi a sz@r van?
huhh
-
Felhőtakaró
tag
Köszönöm az információt. Igazábol nem is gondoltam volna hogy ennyire tömören és pontossan azt az infót kapom amire titokban vágytam. Ujj csak itt vagyok a E.Dangerousban. XD
Kapitányi pályafutásomat 90' körül kezdtem 84'-es ELITE floppy, és egy INTEL 8086 társaságában.[ Szerkesztve ]
huhh
-
Felhőtakaró
tag
Sziasztok tök ujj vagyok 72 óra játékidővel.
A legfontosabb kérdésem amikor indítom a gémet és nem SOLO hanem hanem a másik menüvel
akkor szerver szerüen minden online player bent van a virtuális univerzumban?huhh
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest