Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz z123456z #75186 üzenetére
"Én szerencsére nem találkoztam még túltöltéssel, bár IF22A -nál olvastam ilyet. Inkább alultöltéssel találkoztam, Vapcel Q2 is azt csinálta, írtam is régebben."
Ez lámpánként változó.
Ha nincs más akkor én is a lámpát töltöm; főleg ha TypeC foglalatos, mert akkor jó hozzá a telefon töltője is. Amúgy megy a Liitokala 500-asban vagy a Vapcell S4+-ban töltöm az akksikat." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
balazs1956
senior tag
válasz WestBam #75191 üzenetére
Köszönöm, így fogok (fog tenni a fiam).
Érteni nem értek hozzá, csak egy időben gyűlytöttem őket, de 67 db-nál leálltam, igaz az mind megvan.
Odáig kontárkodtam bele, hogy az itteni leírások alapján párat világító hátsó kapcsolóval szereltem fel.
Csak nehogy újra elkezdje valami nyomni a bevásárlóközpontomat -
FBLLMAG
senior tag
válasz balazs1956 #75177 üzenetére
Szerintem.
1., Igen. A lámpát tovább tudod használni.
2., Ha már fújni akarod a menetet, kapcsolóját, kontaktokat, inkább valami kontakt szprével (pl kontox). Át kell utána törölgetni pl vatta koronggal. Lehet, hogy használ.Hamarabb gondolom, hogy a töltő modul ment tönkre. De külön még tudod tölteni az akkut.
-
WestBam
Topikgazda
Az én tippjeim:
1: szerintem igen, nem nagyon lehet probléma
2: semmiképp ne fújj bele WD40-et, az nem oda valóValószínűleg a töltőelektronika adta meg magát. Mivel ha kikapcsolod nem okozhat galibát, bekapcsolva meg nem tapasztaltál semmi anomáliát, ezért szerintem használni kell, tölteni meg a lámpán kívül.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
z123456z
őstag
Vétek vagy sem, az elődjében az volt. Talán nincsen annyira kihajtva, és talán nem melegszik annyira? Ha ez így működne, logikus lenne. Egyébként nekem nagyon tetszik a fénye, szép nagy, de határozott spot és nem eltúlzott szórt fény. Az 5000k valószínűleg igaz lehet. De azért ennyire elhallgatni ezeket az információkat, érthetetlen.
-
H-Zol
senior tag
Ma voltam esztergályosnál és vittem neki egy réz alátétet egy kicsit meg kelett faragni
Egy Sofirn C8G drivert akarok bele rakni a halott Astrolux FT03-ba , és így [kép] [kép] oldom meg a méret különbséget , ezt szépen össze fogom forrasztani !!
És egy XHP35Hi LED fog még bele menni ott is vannak teknikai gondok, de dolgozom rajta , csak most nem nagyon van időm , meg még úton van pár dolog Kinából ! -
H-Zol
senior tag
válasz z123456z #75186 üzenetére
Acebeam titkolja , hogy milyen LED et használ
Az XHP70.2 vétek ilyen kis lámpába bele tenni , az a LED nagy dolgokra képes Sofirn SP70 úgy tudom 5500 lumen na ott érzi jól magát meg annál nagyobb lámpákban , kissebbekben csak rövid villantásokra jó !!
Nem XHP50.2 ős LED lehet benne -
balazs1956
senior tag
válasz csibe1 #75183 üzenetére
Szerintem amikor én vettem ezeket, (2017) akkor még nem nagyon volt USB-c (talán 2016 óta van).
A Zanflare F1 akkor nagyon nagyon jó árban volt. Komplett kis készülék, prémium tokot adtak hozzá, jó fénye volt, tölthető, és minőségi érzetet kelt.Főleg azon az akciós áron.
Most beletúrtam a zseblámpás fiókomba, és találtam egy harmadik bontatlan csomagolású F1-et, nem véletlenül .
A töltését annak idején többször ellenőriztem, és rendben találtam. -
z123456z
őstag
válasz csibe1 #75185 üzenetére
Én szerencsére nem találkoztam még túltöltéssel, bár IF22A -nál olvastam ilyet. Inkább alultöltéssel találkoztam, Vapcel Q2 is azt csinálta, írtam is régebben.
Más.
Nem tudja valaki, hogy Acebeam H15 2.0 milyen ledet használ, milyen színhőmérséklettel és intenzitással? Van egy megbízhatatlan oldal, ott azt írják, hogy XHP70.2, de azt is írják, hogy nincs lámpa töltés, pedig van, ennyire megbízható. Az előd modellbe is ez a led volt, ha jól bogarásztam ki, nem hinném, hogy egy új fejlesztésbe a több éves ledet tennék, miközben a .3-ast is használja már más Acebeam. Mondjuk ez nem baj, ha egy bevált ledre építkeznek. Az 5000k szemre stimmelhet, a 12.100 cd nem tudom. Tök ciki szerintem, hogy ezeket nem adja meg a gyártó.
[ Szerkesztve ]
-
-
csibe1
addikt
válasz balazs1956 #75176 üzenetére
A Zanflare F1 nekem kimaradt, talán éppen a microUSB port miatt.
Nekem már csak Type C töltős lámpáim vannak, és most a headset is az lett.
Így elég egy töltő az összes cucchoz, ha muszáj. Amúgy a lámpa akksikat inkább külön töltőbe teszem, mert nem mindegyik lámpa beépített töltője tud rendesen, megbízhatóan tölteni. Ennek érdemes utánanézni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
FBLLMAG
senior tag
Ne hagyd magad. Mindig a legjobb lámpáid tetszenek meg neki. Még szerencse, hogy a Manker -t meghagyta. Most meg a Led Lenser P5R .2 tetszik neki. Mond meg neki, hogy megkaphatja a 2$ -os lámpáidat, amiket úgy sem fogsz használni. Azok úgy is drágábbak.
A Led Lenser M5 -tel mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz FBLLMAG #75171 üzenetére
Szeretjük a sok jót olcsón!
Egyelőre nálam van, de nagyon tetszik neki a P5R, elsősorban azért, mert körben piros, másodsorban, mert jó fénye van. Mondtam, hogy megkaphatja, de akkor a kis Fenix E12 jön hozzám. Erre közölte, hogy neki mindkettő kell!Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
z123456z
őstag
Megjött H15. Igen, sejtettem, hogy nem lesz apró, de mivel nem volt még 18650 fejlámpám, meglepett a méret. A mágneses brutális, legalábbis az eddigi mágneses lámpáimhoz képest. A bútoron elkezdett magától 1-2 centit csúszni, azt hittem, a másik lámpa mégneséhez vonzódik, de nem, a bútorban van valami vasalat.
A WK03-mat az arányok miatt tettem mellé, sokunknak van.
[kép] -
vince
őstag
Ha a lámpa egyébként működik rendben és van lehetőséged külön tölteni az akkut, a helyedben én elengedném az akku lámpában való töltését és használnám így.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
balazs1956
senior tag
válasz WestBam #75155 üzenetére
Ez az F1 a fiamé, az ő töltőjén jelentkezett először az anomália.
Nálam is a saját töltőmön is ugyanezt produkálta.
Viszont a saját F1 lámpámat mindkét töltő! hibátlanul feltölti, tehát a töltő kizárva.
Két kérdésem lenne még :
1 lehet -e ezt a lámpát biztonsággal használni, ha az akkit egy külső töltővel töltöm?(nem gyullad-e ki stb.?)
2 Mivel szétszedni nem tudom , meg minek is, segíthete ha kis wd40-et belefújok, vagy kukázzam az egészet?Előre is köszönöm.
-
Lacerta
aktív tag
válasz Gargouille #75174 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, a Sofirnnél hogy oldották meg, hogy kikapcsolt farokkapcsolónál is lehet tölteni. Lecsavart tailcapnél viszont nem.
A kapcsoló mellett lehet valami trükk, lehet, hogy egy FET vagy dióda van vele párhuzamosan? Nem volt még kedvem szétszedni. -
Gargouille
őstag
válasz Lacerta #75173 üzenetére
Igen, így pontos, köszönöm. Nálam van pár elektronikus kapcsolós lámpa és van különbség, hogy mennyire zabál kikapcsolt állapotban. Az Armytek hónapokig elvolt, nem merült szinte semmit, a Skilhunt H03 meg a YLP panda például 2-3 hónap alatt rendesen leszívja az akkut. Szóval csak megerősíteném, amit írtál, hogy ha jól meg van csinálva, akkor tényleg minimális a készenléti fogyasztás.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Lacerta
aktív tag
Annyit tennék hozzá, hogy elektronikus kapcsolónál nem a LED van kikapcsolva, hanem a vezérlőnek van sleep módja, és ha jól van megcsinálva, akkor mikroampereket fogyaszt csak.
Illetve van nekem egy Sofirn C8L-em, az fizikai kapcsolós ( farokkapcsoló + elektronikus a lámpatesten ), mindazonáltal nem kell bekapcsolni, hogy a töltés működjön. A Skilhunt S2, S3-at viszont igen.
-
Gargouille
őstag
válasz csibe1 #75167 üzenetére
Jól mondja FBLLMAG kolléga, azok a lámpák, amelyeken fizikai kapcsoló van, azok kikapcsolt állapotban megszakítják az áramkört, mintha lecsavarnád a zárókupakot a lámpáról. Ezért nincs készenléti fogyasztásuk sem, mert a lámpa áramtalanítva van kikapcsolt állapotban.
Az elektronikus kapcsolónál pedig csupán a led van kikapcsolva, de maga az áramkör (a driver) áram alatt van, mint amikor mondjuk a TV-d készenléti állapotban van, a képernyő sötét, de maga a TV működik. Ezért is van folyamatos fogyasztása az ilyen lámpáknak még kikapcsolt állapotban is, ami - függően az elektronika hatékonyságától - gyorsan vagy lassabban lemeríti az akkut álló helyzetben.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
-
H-Zol
senior tag
válasz csibe1 #75167 üzenetére
Hát ez nekem is új van egy pár lámpám , de mind ahogy írtad , usb kábel bele és már tölt is
Utánna olvastam és ez a lámpa
[kép] tényleg csak akkor töltődik , ha a farok kapcsoló be van kapcsolva , de viszont akkornem világít !
Nekem ilyen nincs , szerintem nem is lessz !! -
csibe1
addikt
Érdekes, mert van pár Type-C porton és micro-USB porton is tölthető lámpám; és egyiket sem kell bekapcsolni, hogy feltöltődjön.
Akkor az hogyan sikerül? Áthúznak az elektronok a kapcsoló mellett?
Esetleg beleteleportálnak az akksiba?" a kapcsoló fizikailag megszakítja az áramkört az akksihoz"
Akkor miért van némelyik lámpának úgymond készenléti fogyasztása, és miért szokták itt a topikban javasolni, hogy egy fél fordulattal legyen visszalazítva a lámpa kupakja hosszabb tárolás esetén?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Ra3
őstag
válasz csibe1 #75165 üzenetére
Nos ez speciel nem baromság, a kapcsoló fizikailag megszakítja az áramkört az akksihoz, szóval ha nincs bekapcsolva akkor az idők végezetéig várhatod hogy belecsurogjanak az elektronok.
A telefonos hasonlat teljesen rossz ebben az esetben.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
csibe1
addikt
válasz balazs1956 #75153 üzenetére
Ezt nem értem.
Minek kapcsolod be a lámpát töltés előtt?
Ha be van kapcsolva használja az akksi energiáját amit töltenél...
Tippem sincs honnan jött ez a módszer, de szvsz ez egy nagy baromság, akárki mondta.
Ez ugyanaz, hogy töltjük a telefont, és közben telefonálunk, biztos jót tesz az akksinak." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
WestBam
Topikgazda
válasz balazs1956 #75153 üzenetére
Ugyan azzal a táppal töltöd? Nem lehet, hogy változtattál tápegységet és az új az tud gyorstöltést is? Sok esetben ez szokott a problémák forrása lenni. Esetleg egy számítógép "sima" USB csatlakozójára dugd rá és nézd meg, hogy ott is produkálja-e a hibajelenséget.
-
-
balazs1956
senior tag
válasz Gargouille #75151 üzenetére
Igen! Illetve először bekapcsolom, utána dugom a töltőre.
Egy darabig piros (kb fél órát), utána jön a villogás, de sosem jut el a teljes zöld ledre. -
Lacerta
aktív tag
válasz FBLLMAG #75142 üzenetére
Nem mintha nem lenne rendes lámpa is az autóban, de defektszereléshez vagy egyéb b+ekhez speciel egy steklámpa van rendszeresítve.
Szivargyújtóról vagy akkuról csipesszel direktben megy, van hozzá 10m kábel, a végén pedig egy T10-es foglalat egy driveres led izzóval. Plusz egy füles mágnes, kötéllel.
Szerintem nagyságrendekkel olcsóbb volt, mint a VCL10.[ Szerkesztve ]
-
Gargouille
őstag
válasz balazs1956 #75147 üzenetére
Bekapcsoltad a lámpát miután töltőre dugtad?
-
H-Zol
senior tag
válasz Digitalpimp #75149 üzenetére
Jaj el írtam de jót linkeltem tényleg a 22A , hogy játszik e a coin azt majd a kolléga tudja a 25A se rossz de arra a célra amire neki kell ezt nem ajánlottam !
De ajánlhat más is és majd eldönti neki melyik a szimpatikusabb !! -
Digitalpimp
senior tag
22A lesz az inkább. Alin, coinokkal 24-25 körül van, már ha játszik a coinos dolog.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
chatran
őstag
válasz alexandrosz #74275 üzenetére
Milyen lett a LED-es Fulton? Mennyibe került összesen a lámpa ledesítése? Megérte? Mennyire melegszik, hosszabb használat után?
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok segítség kéne!
Egy Zanflare F1 lámpám azt produkálja (klf akkuval kipróbálva) , hogy amikor rádugom a töltőjére, akkor szép pirosan elkezd világítani, de egy idő múlva a töltésjelkző led elkezd villogni piros/zöld színekkel.
A használati utasítsában nem találtam erre vonatkozó leírást, hátha a tapasztalt kollégák tudnak valamit erről a hibajelenségről mondani.
Ha kihúzom a töltőt és újra bedugom, megint piros, majd egy fél óra múlva jön a villogás.
Kuka a lámpa, vagy csak a töltőrésze szállt el, mit lehetne csinálni?
Amúgy a lámpa világít teszi a dolgát.
Javítható?A segítségeteket előre is köszönöm szépen.
-
H-Zol
senior tag
válasz 313313 #75144 üzenetére
Szerintem egy Sofirn IF25A [link] ki kell választani , hogy aksival legyen , milyen színű legyen ez most 38$ van az oldalon fel Ugró 10% cupon itt van egy kis nem sok szállitasi díj de azt látod a rendelésnél , hogy mibe fog kerülni és erre nincs már áfa se vám ez haza megy !!
Itt egy minta kép [kép] én csináltam , de nézzél rólla videót is !!
Egyszerű kezelési felület , ne a bonyolult Andurilos ( de az se bonyolult ha megszokod )
Fokozat mentes fényerő allítasa is van usb C töltés , powerbanc funkció is , szerintem ez jó lessz !!
De ajánlhat más , mást is[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Ár minél olcsobb, méret mind1, 100-150 méterről is lássak rendesen dolgokat, erre talán a meleg fehér a jobb?
Cél éjszaka földről a 12-14m magasan lévő oszlopok fejsuerkezetének vizsgálata, oszlopköz kb 100m, ha kettőt belátnék vele már jó lenne.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Gargouille #75141 üzenetére
Az autóban is szeretek tartani lámpát. Amilyem az én formám, pont este a sötétben kapok defektet. A lakott területen kívül. A rúdlámpák meg kényelmetlenek. De ezt már megoldottam a Nitecore VCL10 -essel. Bár elég lenne 1 fejpánt is az autóba.
Munkalámpákat is sikerült beszereznem az OBI -ból. 3 db volt a csomagban, és az egész került 11 € -ba.
[ Szerkesztve ]
-
Gargouille
őstag
válasz FBLLMAG #75137 üzenetére
Enyém sem a környezeti behatásoktól ment tönkre, ebből a szempontból nagyon jól védett a lámpa. Pont ez a bosszantó benne. Ha kidobom a tizedikről vagy lemerülök vele a tenger alá, esetleg a sütőbe rakom és nem bírja, akkor még azt mondom, oké, extrém igénybevételt kapott. (Ez az autóban hagyás amúgy honnan jön neked? Már másodszor említed.)
De hiába áll ellent mindennek is a lámpa, ha csak úgy magától tönkremegy akkor nem ér semmit. Ha pedig szériahibáról beszélünk, akkor meg egy ilyen árú terméknél nem tudom elfogadni. Ha 2000Ft-os lámpáról beszélnénk, azt mondom oké, nem fér bele az árba a megfelelő minőségbiztosítás. De ez 5 évvel ezelőtt volt 26000Ft, arról nem beszélve, hogy pont a megbízhatósággal hirdeti magát... na mindegy, nem magyarázom tovább, nyilván érted te is.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
313313
addikt
Szükségem lenne egy lámpára, ami legalább 150-20m-re elvilágít, akár 12-14m magasba is. Távoli kisebb fényre gondolok, kereső lámpára.
Írhatnátok pár tipust és hogy hol vegyem meg.
Előre is köszönöm.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
H-Zol
senior tag
válasz Gargouille #75136 üzenetére
Kell nézegetni majd csak össze jön , hogy minden szempontból megfeleljen !
Azért szeretem a Sofirn , Convoy lámpákat , mert biztosítanak , hozzájuk alkatrészt , és lehet őket javítani , módolni !
Nemrég írtam is , hogy most több lámpámat át fogom alakítani , csak még nem jött meg minden , meg ilyenkor nyáron az idő is kevés -
FBLLMAG
senior tag
válasz Gargouille #75136 üzenetére
Nálam Lumintop, Manker, Nitecore, Sofirn (ez valahogy igen gyenge alumíniumból lett gyártva) ment tönkre. Felénk az Olight a puskacsövet nem kedveli.
Hibás sorozat mindenhol előfordul. Ezért írtam, hogy nem bízok teljesen 1 gyártóban, 1 lámpában sem. Ezért írtam, hogy kritikus helyekre több lámpával kell menni. Kell a tartalék.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Gargouille #75134 üzenetére
Nálam is a régebbi Tiara cserélve lett (nem is az enyém romlott el, de a csere lámpa már az enyém), de azóta működik.
A Prime belsejére kíváncsi voltam (hozzájutottam 1 felesleges db -hoz pár € -ért), meg, hogy mire vigyázzak. Dobáltam is, vízben is töltött pár órát, ezeket túlélte. A fagyos környezet sem okozott gondot. A sütő viszont kifogott rajta. Bár nem egészen. A holdfény azért üzemelt tovább. Az autóban ezért ezt nem tárolnám. Pláne nyáron.
-
Gargouille
őstag
Egyelőre nálam csak az Armytek halt meg, amit kicseréltek nagy nehezen és most a cseredarab is. A többi lámpa (Convoy, Manker, Zanflare, YLP, Eagleye stb.) mind megy szépen. A kulcsszót amúgy kimondtad: "cserélted". Én is azon az állásponton voltam, hogy egy lámpa legyen javítható, hát most tovább erősödött bennem.
Szívesen javítanám az Armytek-et, mert amúgy istencsászár lámpa volt, gyönyörű a fénye és a vetítési képe, tök jó lenne ha csak simán lehetne drivert cserélni benne. Gondolkodom rajta, hogy egy Sofirn SC31 Pro-val pótolom majd a hiányát, csak abból meg nem nagyon van kellemesen meleg színű leddel.
-
H-Zol
senior tag
válasz Gargouille #75133 üzenetére
Nekem a közép kategóriás lámpáim
az örök darabok
Tegnap a kombájn tetejéről le esett a Sofirn sp40 , na mondom ez meghalt , de nem köszöni szépen jól van és betonon landolt , reszelővel igazítottam meg mert karcolós lett az ütés helyén !!
De viszont két éve a Sofirn sp35 Kissebb eséstől meghalt , de vettem másik drivert ki cseréltem és megy ő is tovább !! -
Gargouille
őstag
válasz FBLLMAG #75127 üzenetére
Igen, tudom, hogy neked szép gyűjteményed van belőle és nálad mind hibátlan. Maradjon is így!
Valószínűleg amúgy valamilyen szériahibát foghattam ki, mert mind a kettő lámpa pontosan ugyanúgy ment tönkre (magától) és pontosan ugyanazt a hibajelenséget produkálja.
-
Gargouille
őstag
válasz WestBam #75124 üzenetére
Bölcsen tetted. Második kört én sem csinálok a garival, elengedem a dolgot, nem ér ennyit a tortúra. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy ezt a lámpát eredetileg azért választottam annak idején mert akartam, hogy legalább egy legyen ami "örök darab".
-
Digitalpimp
senior tag
Nekem a sima 500 van, abba igen szűken fér bele a 21700-as, nagyon határ. Viszont elég keveset használom, legutóbbis az új lámpában töltöttem az akksit. Azt is tesztelni kellett, hogy jó e.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
H-Zol
senior tag
válasz Digitalpimp #75128 üzenetére
Az ára nem rossz , jók a vissza jelzések , akinek egy 4 ágyas töltő kell annak itt van
Nekem Liitokala li 500S em van , sőt van egy bontatlan tartalékba is !
Én jobban szeretem azokat a töltőket amiknek van saját tápjuk , nem csak egy usb kábel !! -
z123456z
őstag
Ezeket a TIR lencséket lehet vajon csereberélni? Acebeam E10 és Wurkkos TS11 TIR lencséje ránézésre azonos méretű, legalábbis átmérőre biztosan. E10 láthatóan AR bevonatú és rettentő szűk a fénye, ezáltal a harmatgyenge 760 lumenből komoly dobást hoz ki. Ha csereszabatosak, nagyon kíváncsi lennék a TS11-be helyezve mit tudhat SFT40 -nel? Vagy felejős?
[kép]
[kép]...na, meg is oldódott, nem találtam olyan bemutatót, ahol teljesen szétszedik, gondolom nem lehet. Hát ez gyors volt.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Banggoodon email only ez a töltő 5800-ért.Astrolux VC 04S
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Gargouille #75120 üzenetére
Nekem mind a 9 Armytek lámpám üzemel. Mondjuk nem hagyom a forró autóban. Napi szinten használva vannak. Főleg a Prime sorozat. Mondjuk ELF nekem nincs. A Prime sorozatbó az összes modell, Tiara (a régebbi is megvan), Viking, Predator, Barracuda, mindegyikből a PRO modell.
-
H-Zol
senior tag
válasz FBLLMAG #75115 üzenetére
Nekem minden lámpám aksikkal van tárolva , java részére még a kupak is rá van húzva , egy egy ritkábban használt lámpámon van a kupak fel lazítva !
Már gondoskodtam is rajta , hogy tök fölöslegesen öregszenek itt az aksik , mert 2-3 lámpánál úgysem viszek többet magammal sehová
Ezután ha veszek lámpát aksi nélkül veszem és annyi ideje úgyis van mindenkinek , hogy indulás előtt , vagy használat előtt bele tegye az aksit ( aksikat ) -
WestBam
Topikgazda
A te tapasztalataid miatt adtam el az utolsó armytekem én is, mielőtt hasonlóan járok a garival
-
WestBam
Topikgazda
Próbáld meg az importőrnél: mylitee.com
esetleg mérd le és tegyél fel fotót, egyik fajta van nekem is itthon, de nem emlékszem melyikhez való.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Dr.NX
addikt
Sziasztok,
a több éves Nitecore NU10-nek eltört a bracketje, kb. a szekrényben állástól.
(Három hete használtam, most veszem elő és el volt törve.)
Visszaolvastam, látom hogy ez konstrukciós hibás.
Honnan tudnék olcsón/ingyen újat szerezni?
Úgy látom van több országban (UK/DE) is hivatalos webshop, de onnan elég drága lenne Magyarországra rendelni.
Köszi előre is, ha tud valaki tuti tippet!Elfogadom a sütiket.
-
sarajhvh
tag
Nem egy stabil technika.
Nekem se jön többet a portára Armytec! -
Gargouille
őstag
A prémium lámpák margójára: Na eddig tartott, jelentem a második Armytek Elf C2 lámpám is tönkrement, pont ugyanúgy mint az első, amit kicseréltek. Magától, nyúzás nélkül, vigyázva volt rá.
-
Cyborg
őstag
Megjöttek a 3db-ot 2dollárért akció keretein belül rendelt apróságok
A BL06, és s2+ csak referenciaként van ott a méret miatt
Balról jobbra
- Kis kerek kempinglámpa, 3db AAA kell bele, melegfehér, 3 mód, erős, gyenge, villogó - nagyon jó
- Kulcstartó lámpa, sörnyitóval, kicsit nagy , kulcsra nem tenném, de erős mágnes, jó fény, nagyon jó
- Kicsi bringa lámpa, könnyű, jó fénye van - nagyon jó
- BK02 bringalámpa - 6 mód, 1 gomb, uh végig kell nyomni mindent, hogy kikapcsolhassam, kicsit macerás, de fém, jó fénye van, súlya is van, uh akku is van benne - nagyon jó
- Régi nitecore tiny monster utánzat, hihetetlen könnyű, és gagyi, full műanyag az egész, azt hittem fém, de nem olvastam figyelmesen, könnyebb, mint a sörnyitós lámpa! nem lehet szétszedni, nem tudom, milyen akku van benne, de valami nagyon picur lehet, viszont töltés visszajelzés van, meg oldalsó led - kalap sz.r, kb mint egy régi piaci lámpa, elég gyenge fénye van.Összességében, mindegyik megérte azt a 2-3USD árat, a tiny monster utánzat egy fillérrel sem ér többet, viszont a többi az nagyon jó deal volt. Ezeket már régen is nézegettem, csak sokkal többe kerültek, mint az inerküszöb, uh most lecsaptam rájuk.
-
FBLLMAG
senior tag
Alapból akkuk nélkül tárolom a lámpáimat. Szét kell szedni ha akkut akarsz belepakolni. Az OP refi a legtőbb esetben a legjobb megoldás, ezért ez már össze van rakva. 2AA testtel összerakva tárolom, ez ház körül az optimális. Ha napi hurcolásra szánom, nyilván nem fogom naponta átalakítani.
Lényegében mindig készen áll a használatra.
-
WestBam
Topikgazda
Érdekes Nitecore újdonság: Bubble
Abból kiindulva, hogy az LR40 mennyire bevált alacsony ára ellenére, én adok ennek is egy esélyt. 4 darab HCRI LED, érintésérzékeny kapcsolás, megy AAA elemmel és nekem van hozzá lítium akkum is, amit az UT27-ből mentettem. Bár tegnap volt egy kisebb áramszünet, szerencsére nem maradtunk fény nélkül, de azért inkább legyen itthon eggyel több lámpás, abból baj nem lehet.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
Topikgazda
válasz RicsiSuly #75106 üzenetére
Szerintem bármelyik button top 18650 akku belefér. Nincs Wuben-em, hogy megmérjem a cella extra hosszú-e, vagy esetleg mindkét felén rugóval van-e szerelve és megeszi a flat top akkut is a fejlámpa. Erről talán xcsabo tud nyilatkozni ő itt a Wuben mágus.
-
Lacerta
aktív tag
Nem hiszem, hogy 4000K, mert az SST20-asnál high cri, és az ilyesmit 30m magas lángoló betűkkel szokták kiírni.
A runtime-okon látszik, hogy az 1500 és a 4000 lm is turbó. Szerencsére mindkettő külön kapcsolható.
Az 500lm tényleg kevés kicsit, egy ekkora test 7-800lm-t elvinne simán. Ezt nem is értem, a HS40-be betették a 800lm-t, nem bírja. Ez bírná, de nem tették bele. Mondjuk egy áramérzékelő ellenállás cserével lehetne tuningolni rajta, bár akkor a magasabbik turbó nagyon sok lesz. -
Lacerta
aktív tag
Megjelent a Sofirn HS41.
-
xcsabo
senior tag
válasz WestBam #75099 üzenetére
Amikor vettük anno (mikor 300 Ft volt kb. a dollár) akkor 24 dodóra jött ki az ára kintről, amikor a nitecore hc akármennyi akku nélkül volt 60 dollár. Az árelőny egyértelmű volt az általad amlített hátrányok ellenére is. Ráadásul én nem szeretek túlhájpolt termékeket venni. De ez az én f@szságom.
-
H-Zol
senior tag
-
csibe1
addikt
válasz xcsabo #75094 üzenetére
Nem tudom milyen a Wuben garanciális ügyintézése; de ha nincs vele gond akkor inkább az eredeti Wubent venném, így hirtelen.
A Wuben ad 5 évgarit, az Alza itthon 2 évet. [link]
Köszönet a linkért pittlaren-nek.Azért szép árak vannak a Wuben-nél: G3 Mini EDC Unboxing Tool 36$
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest