- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Liitokala Lii 402
Pontokkal 5,64$- ra csökkenthető az ára[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
MittuDomain_
őstag
YWXLight 10W IR Sensor fejlámpa 4,49USD, flash sale, 1000HUF alá pontozható.
Nem tudom, milyen lehet...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
bwoay
nagyúr
válasz benfolds #38992 üzenetére
a vc4 problemakat egy masik tolto "fejjel" konnyeden lehet orvosolni, de kapacitast es belso ellenallast akkor sem fog tudni mérni, marpedig ezek jol jonnek idonkent.
mas: pont egy lii-1001at tesztelek ni-mh akkuval, tudom, hogy nalad speciel ez nem szempont, de a panasonic infinium AA akkumat egesz éjjel toltotte, mikozben a 10 eve megbizhatoan mukodo voltcraftom mar reg telinek jelezte. szoval csak ovatosan a ni-mh akkuk toltesevel. vagy nalam volt egy fura anomalia, de elotte ket ezer eves lapos, walkmanekbe valo Sony cellat kivaloan feltoltott....[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
kugyu21
senior tag
válasz MittuDomain_ #39002 üzenetére
A minőségét jó lenne tudni, mert egyébként nagyon baráti ár. A hasonló kinézetű és tudású LL-emet (na jó az dimmelhető is) 2éve majdnem 20-szoros árért vettem (mentségül -> akkor még nem ismertem ezt a fórumot ).
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz zoli03 #39000 üzenetére
Kerestem, de nem találtam erre vonatkozó információt vagy videót. Amit láttam ott max szinuszos váltakozó feszültséget mértek vele.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Myers
senior tag
Holnapra várható valami jó kis (kupon) menüsor?
http://www.muszaj.hu/
-
jézusom
addikt
Basszus rendeltem akksit Utorch UT01-hez, de most nézem unprotected kellene
Nem is találok
-
MittuDomain_
őstag
S2+ 7135x6 5,99USD!!!!
Kupon:
BlackFriday97Vegyétek-vegyétek-vegyétek!!!
[nemfizetett hirdetésünket olvasták. ]Nem szabad több lámpát vennem. Megígértem itthon, mikor megvettem a 3300lm-es HaikElite-t.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
anonymus89
addikt
válasz MittuDomain_ #39009 üzenetére
Köszi, egyet tudtam behúzni rá 1,5 percre már a kód lejárt felirat jött.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
MAC72
tag
Ezer hála!
Egyet vettem, mert ennyiért muszáj (nem mintha nem lenne már több változatban is természetesen) de most gondolkozom több darabban is. Vajon karácsonyig ideérne?No csak nem bírtam magammal, vettem még egyet. Az asszonynál már kihúztam a gyufát, most tuti kiakad.
Na de ennyiért?[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz anonymus89 #39010 üzenetére
pedig még most is működik, javában szentségelek felette, de MÉG nem nyomtam meg a gombot
szerk: de, már megnyomtam, hogy rohadnék meg...MittuDomain_:
köszi, és neked is boldog karácsonyt[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Ra3
őstag
-
z123456789
addikt
Szia!
Egy kedves ismerős topictárs hívta fel a figyelmemet, hogy egy ilyen fejlámpa került terítékre.
Nekem van egy ilyenem, de mikor megvettem, nem láttam (vagy akkor még nem volt feltüntetve) hogy aksi nélkül érkezik. Egy túrához kellett volna, amire így nem vittem el, és azóta meg nem volt igényem betárazni az aksikat.
Mivel nem gondoltam volna, hogy itt ennyire komolyan foglalkoznak elemlámpákkal, én csak úgy random vettem egy zseblámpát és egy fejlámpát a netről. Ennek ellenére, ha küllemre, felépítésre vagytok kíváncsiak, arról be tudok számolni, fotókkal is akár estefele.
Illetve ha még belefér, akkor holnap délután tudok szerezni hozzá aksikat, és ki is tudom próbálni. Talán még így belefér az akciós időbe egy rendelés, ha valaki rámozdulna.Akkor már belinkelem a zseblámpát is.
COB USB LED Flashlight 18650 Zoom Torch Waterproof Flashlights XM-L T6 3800LM 3 Mode Led Zoomable Light for Hunting Camping
Ő lenne az. Tökéletes számomra, remekül működik, a zoom és a 2 féle fényerő is frankó. A stroboszkóp is epilepsziás rohamokat vált ki, szóval szerintem jó.
Nem tudom milyen szempontok alapján kell választani lámpákat, és nem tudom ez mennyire számít jónak, úgyhogy kérdezzetek bátran.
Ez utóbbi most is nálam van, azonnal tudok róla mesélni.[ Szerkesztve ]
-
gs20
tag
Ó, hogy az a jó ****** ****** *******!
Én meg tegnap megrendeltem....De ennyiért ott lehet hagyni? Hát, azt hiszem lesz belőle még egy... Szerk: Lett...
[ Szerkesztve ]
E=MZ²
-
bwoay
nagyúr
válasz anonymus89 #39017 üzenetére
nem lehet, hogy limit van IP címre?
-
MAC72
tag
válasz anonymus89 #39017 üzenetére
Egy regisztrációval csak egyet enged sajnos. Nekem sem engedett másikat, ilyenkor használok egy másik felhasználói nevet. Így végül kettőt tudtam venni.
-
ZozzV6
senior tag
Én is pontosan ezt csináltam a kapcsoló ál. Vezeték plusz kupak feltöltve ónnal és miközben folyt az ón belenyomtam a rugót a vezetékkel. 115 kcd-t mértem, majd fetes driverrel 150 felett de én keveslem. Lehet a borotválás miatt nem olyan jó mint dedómolva. 4,65A-t vett fel az akkuból. Ma kipróbálom teljesen frissen töltött akkuval, majd dedómolt Sst40 leddel is. Azért a számolt 780m így sem rossz egy C8 méretű lámpától
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
BB9000
senior tag
Egy behúzva nekem is. Ezer köszönet. Még működik a kód.
-
ZozzV6
senior tag
Ezzel a dizájnnal már találkoztam. Messze elkerülném. Nag, nehéz, kényelmetlen, gyenge. Ha az olcsóság ennyire szempont inkább a Boruit RJ-02 és az is infrás.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
bwoay
nagyúr
válasz anonymus89 #39019 üzenetére
hát így értettem, csak oltári hülyeséget írtam, mert ugye minek kellene az IP alapú beazonosítás, amikor be van jelentkezve az ember...
-
kurtuzov
senior tag
Nekem 6.02 $ írt végig, de a legvégén visszaigazoláskor csak 10.02t vont le.
Ez igen pofátlan.
Hogyan tudom visszavonni? -
Sz4bolcs
senior tag
Megjött a Tip cri-m. Elképesztő jó kis kütyü, nagyjából mindenre jó, amire eddig az S3-at használtam, kivéve a zsebmelegítő funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Már a kosárban volt, de mire ebéd közben a gyerekekkel közösen meggyőztük anyát, hogy feltétlenül szükségünk van még egy ilyenre, már lejárt. Szóval szeretném, ha tudatosítanátok magatokban kedves lámpaharácsoló fórumtársaim, hogy szegény
éhezőgyerekem elől vettétek el a lámpát"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
-
BBéci
legenda
válasz z123456789 #39015 üzenetére
XML-T6 tud 3800 lument? Nem gondoltam volna.
(#39032) vince
Tehát mégis lehet 10 dollárért true rms multimétert venni?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vince
őstag
Meg vagyok lepve, de ezek szerint igen
(#39034) MittuDomain_
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
dobolan
senior tag
Nitecore Tini-t vett már valaki közületek? A 30 dollár az induló ára, gondolom lesz később akciózva. Nekem a Tip túl nagy kulcstartóra...
-
BBéci
legenda
válasz verybigboy #39037 üzenetére
Akkor ez a teszt hazudik?
"In short, yes, this is indeed true-RMS. "
"I said it at the beginning, but I'll say it again: this is a 6000-count meter with true RMS for just £12!"[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz z123456789 #39038 üzenetére
Az összefoglalóban található leírás szerint 800-1100 lumenre képes az a LED, tehát irdatlan nagy túlzás, amit a lámpádra írtak.
"Feszültség: 3V Fényáram 3A-en: 800-1100 lumen. Tévesen sokan XML-T6-nak nevezik. Pedig a T6 csak egy bin szám ami lehet más is az XML mögött ami maga a típus."Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
MittuDomain_
őstag
Convoy L2 28,99USD
Kupon:
BLACKFRIDAY88Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
gergely2019
csendes tag
L6-ba 26650-es akkura van vmi bestbuy/kupon javaslat?
-
MittuDomain_
őstag
Convoy C8 6x7135 12,99USD
Kupon:
BLACKFRIDAY87Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
lacko6
senior tag
Convoy S2+ 365nm Nichia UV [link]
BLACKFRIDAY92 12usd
-
-
ZozzV6
senior tag
válasz kugyu21 #39031 üzenetére
Zoomos lámpánál el ne hidd a 900-1000 lument valószínűleg hamisított leddel stb stb... de meg lehetvenni és lehet csodálkozni hogy egy 2100mA-es S2+ is lenyomja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest