Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz tibcsi0407 #8778 üzenetére

    "Pontosan ezért lesz csúnya, amit a BYD művel majd az EU-s piacon, mert nagyon jól össze van rakva és mindent tud, amit egy jóval drágább konkurencia."

    Öööö, azért erre ne vegyél mérget. Már írtam korábban, hogy csak az bízik a kínai vackokban, akinek még nem volt dolga kínai vackokkal. Élből, bármilyen kínai termék supportja sz*r, már ha egyáltalán létezik, mert legtöbb esetben nem. A 3 éves kínai klímához már nem kapsz vezérlőpanelt, mert a kínaiak nem minőségi, hanem mennyiségi gyártással operálnak. Ha leállt a gyártósor egy adott termékről, onnantól gyakorlatilag lesz*rják az egészet. Jön az új széria, Te meg csinálsz amit akarsz, ha elromlik az előző, mert se szerviz, se alkatrész, se semmi. A garanciát meg mint olyat, kb. nem ismerik. Vagyél bármit az Aliról, ha meghibásodik, az emial-re se fognak válaszolni. A kínai elektromos kerékpárokhoz konkrétan nincs alkatrész, egyszer megveszed, használod amíg el nem romlik, aztán kidobod mert az életben nem lesz hozzá támogatás, alkatrész és semmi.

    Tényleg ez a nagy ellenfele egy BMW-nek? N ne vicceljünk már.

    Az, hogy össze tudnak legózni készen vásárolt részegységekből egy autót, az nem autógyártás -amit egyébként a BYD esetén ráadásul egy német tervező tervezett meg, mert ezeknek a kommunista nyomorultaknak még ennyi sem megy önerőből-. Ha nem akarsz németet venni, akkor már inkább japánt vagy koreait. A kínai vacak az kínai vacak marad akkor is, ha szemre az amúgy német design, el is megy.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák