- CIS - Comodo Internet Security
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- XPEnology
-
IT café
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen egeret: [endgame gear xm1 rgb] és olyan problémám van, hogy van amikor érzékeli van amikor nem. Kipróbáltam több usb porttal is. Win11 van a gépen, legfrissebb verzió. Ha kihúzom és bedugom miután a rendszer betöltött, akkor már megfelelően működik. Van hogy pc kikapcsolás bekapcsolás után is működik, de van, hogy egyszerűen nem érzékeli. Mit tudok tenni? Küldjem vissza?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz TeebyKay #3877 üzenetére
De azt nem tudják megállapítani nem, ha kívülről semmi se látszódik? Szerintem egy csavar jött ki belül és az tud benne lötyögni. Elvileg 5év garanciás, nem tudom, hogy erre érvényes lehet-e vagy csak a szenzorra és a kapcsolókra. (nyílván nem mondom, hogy leesett.) Illetve veszek szerintem egy logitech g203-at a közeljövőben és azzal az lenne a kérdésem, hogy azon ugye műanyag talpak vannak, ha arra veszek teflon talpakat az garanciavesztéssel jár egyből?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Még annyi, hogy ha garanciás akkor inkább próbáljam meg azt? Kívül semmi nem látszódik rajta.
-
addikt
Sziasztok, nem tudja valaki, Hogy a4tech bloody n50-et hogy lehet szétszedni? Sajnos leesett és valami zörög benne azóta, mintha egy csavar kiesett volna benne. Egyébként működik rendben, csak csak megnézném mi a fene csörög benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
- Felújított Full HD Gamer PC
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest