- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Bitcoin topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Arch Linux
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
-
IT café
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Vettem egy ilyen egeret: [endgame gear xm1 rgb] és olyan problémám van, hogy van amikor érzékeli van amikor nem. Kipróbáltam több usb porttal is. Win11 van a gépen, legfrissebb verzió. Ha kihúzom és bedugom miután a rendszer betöltött, akkor már megfelelően működik. Van hogy pc kikapcsolás bekapcsolás után is működik, de van, hogy egyszerűen nem érzékeli. Mit tudok tenni? Küldjem vissza?
-
válasz
TeebyKay #3877 üzenetére
De azt nem tudják megállapítani nem, ha kívülről semmi se látszódik? Szerintem egy csavar jött ki belül és az tud benne lötyögni. Elvileg 5év garanciás, nem tudom, hogy erre érvényes lehet-e vagy csak a szenzorra és a kapcsolókra. (nyílván nem mondom, hogy leesett.) Illetve veszek szerintem egy logitech g203-at a közeljövőben és azzal az lenne a kérdésem, hogy azon ugye műanyag talpak vannak, ha arra veszek teflon talpakat az garanciavesztéssel jár egyből?
-
Még annyi, hogy ha garanciás akkor inkább próbáljam meg azt? Kívül semmi nem látszódik rajta.
-
Sziasztok, nem tudja valaki, Hogy a4tech bloody n50-et hogy lehet szétszedni? Sajnos leesett és valami zörög benne azóta, mintha egy csavar kiesett volna benne. Egyébként működik rendben, csak csak megnézném mi a fene csörög benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 470 G4 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.,8-16GB RAM,SSD,Szép
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest