Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Én is küzdök ezzel. Két kártyám van. Egy Raiffeisen MasterCard és egy Sberbank Maestro kártyám. Az első és a második valószínűleg nem azonos alapú, vagy a két bank árfolyama ennyire eltérő. Mert a Raiffeisen sokkal jobb áron vált $ esetén, mint a Sberbank. Teszteltem egyszerre egy-egy terméken (1$ Xiaomi pen). És itt is számottevő (2-3%) lett a különbség a két bank között a Raiffeisen javára.
Sajnos a Raiffeisen szokott üres lenni, de a 400+$ esetén már éreztem, hogy jobb lett volna mégis ezt a számlát használni..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz A megváltó #74559 üzenetére
Szerintem nem 0345 hanem, +345 az eleje. De csak tipp...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Shingen #74546 üzenetére
Bluetooth szelfi botból van olyan, aminek a szeme kivehető. Azzal ez megoldható. De az se ördögtől való, ha egy Bluetooth fülessel teszel egy próbát. Mert a kamera appban van olyan, hogy fénykép készítése a hangerő gomokra. Akár futó kamera app mellett mehet azzal is.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz internetezoo #74390 üzenetére
Attól, hogy co.uk, még nem magától érthetődő, hogy EU címről jön.
Hisz a tartalom bármely domain alól előjöhet.
De én pl csak az angol oldalon szoktam úgy szűrni, hogy eleve EU only legyen a találati oldal... (ha van a com véggel bíró oldalon is ilyen kapcsoló, akkor azt még nem leltem meg)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Attól tartok, hogy régóta most sikerült bebukni egy ebay rendelés.
07.18-án fizettem, 20-án kaptam csomagkövetési számot, de azóta se éledt fel...Szám: RM973566051CN
Csomag állapota: Nem található
Célállomás: Ismeretlen
Származás: Kína
======================================
Powered by www.17track.netÍrtam neki többször, először mentegetőzött, de másodszorra már ajánlott full refundot. Most szerintetek várjak még? Vagy fogadjam el, hogy gyakorlatilag a postai feladás is kérdés, hogy megtörtént-e egyáltalán?
Pedig jól érzékelt előadóról van szó...Szerintetek? Ha nem direkt követett motyó lenne, még nem érdekelne, csak két hét múlva...
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz donmackó #74362 üzenetére
Nekem volt hasonló. Két műanyag fülbevaló jött egy Androidos tv okosító helyett. Le is filmeztem a nyitást. Ment is a refund (addig ki lett tiltva az eladó hasonló véletlenek tömkelege miatt)
-
vegyszer
addikt
válasz Chaser #32403 üzenetére
Itt 1,9%-3,4% + 90 Ft-ot ír (persze a magyar fogadóra vonatkozik a dolog) Mármint ez a paypal oldali fogadás.
Ez ebay oldalra zt találtam: [link]
Szerintem ne menj bele a dologba:
-nincs Paypay védelem. Így akár a vegyszer kukac gémail pont komra is küldheted azt a 100 fontot. Én is megígérem, hogy becsszó azonnal feladom. (és a munkanélküli mellé pont jó is lenne)
-Ellentétes az Ebay szabályzatával. (mindkettőtöket kitilthat az oldal, hisz kikerülöd a díjait)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Mr.Csizmás #32350 üzenetére
Na, mi lett a félre rendeléseddel?
Én egy olyan eladóval akadtam össze, aki a licit végéig mindenhová ingyen küldött motyót, de leintés után már csak 50$ DHL-el akarta a 2$-os holmit elküldeni. (normál ára 20-25$ náluk)
Írtam neki, hogy ez így nem korrekt, kértem a törlést, és ment is egy nega...
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz TheWich #32348 üzenetére
Az ha nem cserje méretű, hanem valóban mag, és mondjuk pufibubis levélben jön, akkor a kutya sem fog hozzája szólni.
Ellenben, ha a mag akkora, mint egy kókusz, és rendelsz egy tucatot, abból lehet baj. (vevő költségén történő megsemmisítés legvégső esetben. Volt valaki, tábla PC-vel járt majdnem így, mert nem voltak meg a tanúsítványok, amivel az EU-ba nem jöhetett volna be, de ki tudta bulizni a vissza a feladónak opciót. )
-
vegyszer
addikt
válasz SUPREME7 #32318 üzenetére
Eddig ok, csak 21-én zárult volna le asszem.
De ilyen eladó, aki készséggel reagált eddig, hogy megszökjön, nekem nem volt a praxisomban.
Vagy végig reagált, vagy egy szóra sem méltatott.Most eszkaláltam az ügyet, jobb híján.
(én jobb szeretem,ha nem kell erőszakoskodni, és az eladó magától visszaküldi a pénzt)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Megint beleszaladtam egy kínaiba.
Sajnos a rosszabb fajtából.
Rendeltem egy motyót április 8-án.
Nem ért ide, május 21-el indítottam kivizsgálást.
Erre jött is válasz, hogy inkább elküldi újra, de mivel nekem ilyen téren egy rossz tapasztalatom van, így ezt inkább kihagytam.
Erre kérte, várjak 10 további napot, azóta eltelt majd 3 hét, persze nem igen jelentkezik azóta.Most kellene megint escalálni az ügyet? (Ugye ezzel dobjuk oda az ebay embereinek a döntés jogát?)
(azért húztam így el, mert a bankkártyámat letiltották, és féltem, ha visszakérem a pénzt, nem fog megérkezni, mert letiltott kártyára nem tudnak jóváírni sem. Azóta megtudtam egy másik lassú posta kapcsán, hogy biza tudnak ilyet is )
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Most kicsi elakadtam.Egy olyan eladóba buktam bele, aki 12000 sikeres tranzakció után oly motyót tett fel, amit nem volt okom feltételezni, hogy nem küldi el. indensetre kaptam egy MC015ös vagy milyen formalevelet, mikor az eladót kitiltották. nyitottam is egy case-t ehó ötödikén, de csak ennyit sikeredik róla kiderítani:
Case Open: Work it out
Please wait for the seller to respond.
You can also:
Add a message to the seller, or close this case if you are satisfied.
Escalate this case to eBay Customer Support for a final decision if you are not satisfied.
The case will automatically be closed on Mar 07, 2013.Kérdésem, most 7-én magától lezárul addig ok, DE ez teljes visszatérítéstis jelent?
(más esetekben egy héten belül minden kb lement, ez meg valahogy beragadt)Köszi a segítséget!
-
vegyszer
addikt
szervusztok!
hát nekem pont itt a hiba, szereték egy termékből vagy egy tucatot rendelni, be akár melyik eladóval veszem fel a kapcsolatot, minden egyes eladó azt szondja, bocsi, minden pakk készenvan, nem tudják egyberakni, meg amúgy sem drága a pósta, holott egy 1$-os terméket 5,99$-ért küldene ide.
ha azt ki lehetne bulizni, hogy mondjuk a tucatot, 10 $-ért póstázza egy csomagba az már nekeem maximálisan jó lenne, de vagy 10 eladó közül egyik sem hajlik erre.nektek voltak mát etéren sikereitek?
más: ha kinéztem egy digitális fotómasinát, és arra fáj a fogam, akkor az a közel 150000 vevő nem tévedhetett [link] és csak ebből 120-at adott el. csak az értéke kicsit elborzaszt, ilyet póstára bízni, mert 800$ az nem kevés. legalábbis nekem.
nektek a nagyértékű cuccok biztosabban jöttek meg, mint a kétdolláros árúk?
eddig3 rendelésből kettő megjött, a harmadikat még a kínai újév előtt póstázták, ha 3 nap alatt kijutott onnan, akkor jövő hétre az is meg kell, hogy jöjjön.
azért ez agyrém, hogy jópár dolog felében, harmadában nics póstával, mint itthon.
vajon a honi bótok is tőlük rendelnek?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok