-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Franciaországból jönne.
Amúgy ez ilyenkor egy futárcég aki hozza végig, vagy valahol ezt átadják magyaroknak? (illetve van egy magyarországi elosztó-raktár?) Főleg mert ha aznap épp nem vagyok, és direktbe hozzák külföldről (nyilván sok más csomaggal együtt), akkor megvár és addig nem indul vissza? Ezért lenne nekem logikus az első (tehát hogy van egy magyarországi elosztóbázis) csak nem találtam erről infót és gondoltam hátha nektek vannak erről konkrét infóitok. -
b.vr
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy rendelnék egy objektívet, aminél a szállítási mód "Express Int'l Postage" , csak közben pár napra meg el fogok utazni és kb pont akkoriban mikor megérkezne. De egyébként is érdekelne: ilyenkor ha épp nem vagyok otthon, akkor mi szokott történni? Ez olyan mint bármelyik házhozszállítós magyar futárcég hogy előtte nap kapok sms-t hogy másnap hozzák, és ha véletlenül elkerüljük egymást akkor telefonon megbeszéljük hogy legközelebb mikor, stb?
(a másik véglet meg ugye a Kínából rendelt kis értékű dolgok, az szabvány postai csomag, ha épp nem voltam itthon, hagytak értesítőt és bementem érte a postára átvenni)Szóval ennél az "Express Int'l Postage"-nél ez hogy néz ki?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemüveges topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest