-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Dr Bubo #64876 üzenetére
Mellément és onnan küldték hozzád, na ez a posta vagy az automata rendszer hibája, hogy rossz helyre szortírozta ir. szám alapján.Velem is volt már ilyen, a rossz postakör ilyenkor nyom rá egy stemplit majd a kézbesítendők közé teszik, ilyenkor bekerül megint a központi rendszerbe és jó esetben hozzád kerül.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Dr Bubo #64857 üzenetére
Persze, kamu TN-re támaszkodni nem szabad... Ezt a legelején kellene beilleszteni, én ezt már kértem és mondtam párszor, ha valakinek szállítása van és "TN"-e, az illessze be az első hozzászólásába a TN-t, mert egy csomó felesleges sor megkerülhető vele. Ezzel a TN-nel max azt tudod "bizonyítani", hogy mikor hagyta el a feladó országot, de lehet, hogy még ott sem korrekt infó szerepel.
Ezért meg főleg kár a magyar Postát szapulni.
-
válasz
Dr Bubo #64857 üzenetére
Az érkezési információ kamu. Sokszor írtam már a nemzetközi postai adatok közt is már Liszt Ferenc van, nem Ferihegy.
A Kuala Lumpurból érkező csomagoknak Frankfurt a tranzit hely, Frankfurtból nem jött repülőgép november 8-án 04:30-kor. Majd úgy 1,5 hét és talán megkapod. -
válasz
Dr Bubo #64832 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy Kínából küldemény mindenképp a vámon keresztül jön be, az más kérdés hogy indítanak vámeljárást vagy csak beléptetik az országba.
A "követőkód" bejegyzése csak akkor tekinthető hitelesnek, ha nemzetközi postai azonosító formátumú (Rx999999999CN) vagy a futár cég saját hivatalos formátuma,. Ha nem ilyen akkor a bejegyzés nem hiteles.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 3D nyomtatás
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Hegesztés topic
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest