Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko6
senior tag
Pozitív értékelést hogy lehet változtatni?
Köszi.
-
kmisi99
addikt
Van egy másik ügyletem ami múlt héten volt 30 napja, hogy nem jött meg a cucc írtam nekik ők írták a szokásos szöveget, hogy sajnálják meg ne adjak negatívot meg várjak még pár napot. Én vártam kb 10 napot néztem az üzeneteim hogy újra írjak nekik de megláttam eddig még egy nem látott üzenetet tőlük. itt olvasható a teljes üzenet
Konkrétan most mi van?
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Mindegy akkor megadom neki. Amúgy nem kínai. Angliából jött a csomag és Adel Robio a neve.
-
kmisi99
addikt
Feladtam a memókarit az eladónak. Kaptam egy nyomkövetési számot megadjam neki? Vagy netalántán várjam meg mit ír mert mivan ha azt írja nem kapta meg akkor előjöhetek a nyomkövetési számmal?
-
albert8
veterán
Helló! Lenne egy kérdésem.
Lenne egy szemüveg amit meg szeretnék venni. A gond az, hogy csak németbe postáz az eladó.
Ezt meg lehet oldani valahogy? Ha esetleg van német cim ahol át tudnék venni a csomagomat akkor azt hol kellene megadni? Esetleg a vásárlásban tud segiteni valaki.? Ez lenne a termék:[link][ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
szilard28
aktív tag
A postán kaphatóak belföldi és külföldi postakész borítékok, amikre a súlyhatár nem vonatkozik, így olcsóbban is kijön a feladás, ha túllépnéd a súlyhatárt (de feltétel hogy normálisan le legyen zárva a boríték)
-
tamas1985
aktív tag
válasz kmisi99 #31581 üzenetére
Az hogy sokan vettek tőle és jóra értékelték nem jelent sajnos sokat, lehet hogy ő sem tudta hogy hibás.
Elég kevés terméket árul úgyhogy valószínű hogy őt is átverték.
DE az is lehet hogy pont azért mert angol sokan megbíztak benne és majd 1-2 hónap múlva bukik a dolog.[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz faresz5 #31579 üzenetére
Azóta lemértem a saját borítékjával együtt a memókarit borítékkal csomagolással adapterrel együtt kb 20-22 gramm volt de ha kicsit is kisebb borítékot szerzek akkor 20g alatt van de teljesen tökmindegy úgyis ő állja a postát.
ez a memókari
eladó
Nézzétek meg az értékeléseit rengetegen vettek tőle ugyan ilyen memóriakártyát mindenki pozitívra értékelte és mit se gyanakodva használják mert tele lehet írni de nem lehet visszaolvasni. Mire rájönnek hogy valami nem oké addigra biztos eltűnik az eladó. Undorító.[ Szerkesztve ]
-
faresz5
senior tag
válasz kmisi99 #31578 üzenetére
17gr egy memó kártya gyári csomagolással, oem meg olyan 12gr emlékeim szerint.
Mindenképpen ajánlott levélként add fel.(így kapsz egy RxxxxxxxHU tracking numbert, nem tudja letagadni) uk-ba gyorsan odaér a csomag.
Linkelnél egy eladót meg egy terméket tanulság gyanánt?[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Ja valóban kb 1000ft ból kijön. Akkor feladom a mocsoknak a gagyi kártyáját. Volt aki azt mondta hogy mondjak kicsit több postaköltséget. Mit gondoltok erről?
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz mukibuci #31567 üzenetére
Eszerint 300Ft elsőbbségivel. Bőven nincs 20gramm egy memória kártya. Bár azt nem tudom, hogy ez követhető-e.
-
kmisi99
addikt
Értem már akkor annyit szeretnék tudni hogy mi az amivel nyomon követhetővé válik? Az ha ajánlva adom fel?
-
kmisi99
addikt
És ha nem elsőbbségi? Az annyira nagy baj lenne? Elvégre kb 1-2 hét alatt úgy is odaér aztán akkor mondhatok többet is.
-
SUPREME7
addikt
Érdekes. MyEbay üzenet:
Some of your information is not available at this time. Please try again later.
És az egyik cuccom eltűnt a listából, aminek lassan ideje lenne megérkeznie. Azért az igencsak cumi lenne, ha jófej vagyok, kivárom a 44 napot, és pont nem tudok Case-t nyitni, mert valami van az ebay rendszerével.
-
kmisi99
addikt
Írta a memókaris ürge,hogy postázzam vissza. A postaköltséget is fizeti. Végül is ez se rossz 0 ra jövök ki.
Hogy érdemes postázni? Gondolok itt ilyenre, hogy ajánlott meg nem tudom még mik vannak. UK ba kell postázni.[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Eloszor csak meg akartam kerdezni, hogy mi van a csomaggal, mivel amit o feltuntett 10-21 nap mar boven lejart, de nem tudtam 'Other'be uzenni neki, igy nem szandekosan de case-t nyitottam (azzal, hogy meg akarom a cuccot). Mostaninal meg mar azt jeloltem, hogy nem kell a cucc, hanem refundot szeretnek.
p.s.: amugy fura, hogy fizettem a postaert, de ertekelesnel nem tudtam a szallitast ertekelni, mert szerinte free shipping volt
[ Szerkesztve ]
-
Picboy
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Igaz, nem ebay, hanem csak paypal.
[link]
[link, folytatás] -
-
Sanyika1
tag
Jó estét Urak!
A #31409 számú kisregényben vázolt történethez kaphatnék pár jó tanácsot?
Ezek lennének a kérdéseim:
1. Hogyan tudok az ebay felületén case-t nyitni?
2. A case-ban a termék állapota mellet a postaköltség többletet (11,7 USD) is kifogásolhatom?
3. Fotót kell/tudok-e csatolni a reklamációhoz?
4. Kérjek egyből Refundot az eladótól, vagy várjam meg, hogy milyen megoldást kínál?
Ha teljes kártérítést ad, de kéri a GPS visszapostázását a költségemen, az nem valami kecsegtető.
Ezt írnám neki:
Tisztelt xy Úr!A megküldött GPS hátlapjának fél oldala el van deformálódva, emiatt az elő és hátlap illesztése közt kb. 2 mm-es rés található, így a por és nedvesség előbb-utóbb tönkre teszi. Ezt a hibát a termék adatlapján nem jelezte. Továbbá a 34 USD postaköltséget nem tartom jogosnak, mivel az Önnek a postai bélyegző alapján mindössze 22,3 USD-be került.
Várom javaslatát a leírtakra!
Ha jónak találjátok fordítsa már le angolra valaki, legyen olyan kedves!
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, szerintetek érdemes Nike cipőt vásárolni ebay-en?
Ezeket pl a Vaterán árulják, de mint külföldi cucc, gondolom ebayről rendelik. Van rá esély, hogy nem hamisítvány, és eredetit kap az ember? Csak mert az új ára magyar boltban legalább a duplája lenne."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
SUPREME7
addikt
válasz szilard28 #31547 üzenetére
Ez azért necces, mert bármikor előfordulhat, hogy megnyitod a case-t, és az eladó akkor mondja meg, hogy van tracking number. Nekem volt 1-2 alkalom amikor tényleg nem akart megjönni, és csak akkor adott trackinget. Ez elég ciki lenne ha azt mutatja a tracking, hogy megkaptad, biztos az ebay se dícsérne meg.
-
kmisi99
addikt
Egyébként hogy írjak neki? Csak simán contact the seller aztán a select the topicnál kiválasztom az othert? Utána írok neki? Vagy van külön menüpont arra, hogy visszakérjem a pénzem mert szart kaptam?
-
kmisi99
addikt
Lol. Az eladó értékelésinél meg van csomó pozitív visszajelzés a kártyáról. Mi mocsok ez. Egyértelműen kérek refoundot.
-
kmisi99
addikt
Elkezdtem tesztelni a feljebb említett kártyát amit ebayről vettem h2testw vel. Ráíráskor minden jól ment de visszaolvasásnál csomó hibát kiír és még csak az elején jár. Írjak az eladónak hogy szar és kérjek refoundot szerintetek?
Ezeket adta ki a program.
Warning: Only 31187 of 31188 MByte tested.
The media is likely to be defective.
3.8 GByte OK (8000728 sectors)
4.8 GByte DATA LOST (10159663 sectors)
Details:4.8 GByte overwritten (10159519 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
72 KByte corrupted (144 sectors)
1.4 MByte aliased memory (3056 sectors)
First error at offset: 0x00000000f33f8000
Expected: 0x00000000f33f8000
Found: 0x000000072aff8000
H2testw version 1.3 -
Avicularia
veterán
válasz SenorGrande #31523 üzenetére
Én egyszer nagyon rég csináltam egy másik accountot, mert idegesített hogy nem lehet megváltoztatni az alap nyelvet. Mivel annó 2004-ben a németre regeltem, sok emailt csak németül kapok meg amit nem igazán értek meg. Sosem használtam azt a másik accot, és sokáig nem léptem be és nem olyan rég kaptam email, hogy lépjek be különben törlik. Szóval lehet simán törölték, bár a regisztrált emailcímre biztosan küldtek figyelmeztetést.
-
kmisi99
addikt
válasz Balázs1986 #31532 üzenetére
Igen én is ezt akarom. Mert az S2 belső memóriája elég fürge ilyen 20mb írás olvasás stb de mégis usb kábelen itt is ilyen 5-6mb volt szóval szerintem lehet nem a kártya a fos.
-
kmisi99
addikt
Hát pár száz mb os filmel teszteltem 10mb körül kezdi és leesik 5mb/s alá mire rámásolja. Ami programot adtatok az is 4mb/s el dolgozik. Dierekt sebesség mérő programmal is néztem az is 5-6mb/s et mutatott ki rá. Galaxy S2 ben van a memóriakártya nem hinném, hogy ez a szűk keresztmetszet.
Bár a telefonon lévő mérő program 13mb os írást mutatott. Szóval szerintem kellene szereznem valami más eszközt is amin megnézhetem.
-
kmisi99
addikt
Kösz a linkeket. Mire ez 32gb ot végignéz.
Egyébként amit vettem memóriakártya class 10 es de ha másolok rá nem nagyon több 4-5mb/s nél. Láttam az eladónál a feedbackeknél, hogy valaki ugyan erre a kártyára írta, hogy
Poor quality card, quickly refunded, good communicationÉrdemes lenne nekem is írnom? Csak azért visszafizetné mert nem túl jó a cucc?
[ Szerkesztve ]
-
mrgergoke
aktív tag
válasz SenorGrande #31523 üzenetére
Ha törölték is, kizártnak tartom, hogy úgy törölték, hogy a regelt e-mail címre figyelmeztetéseket, de legalább egy utólagos értesítőt nem hagytak.
-
SenorGrande
senior tag
válasz mrgergoke #31522 üzenetére
Ok, köszönöm. Én sem tartom valószínűnek, hogy törölnék. Bár vásárlás/eladás még sosem történt az enyémen. Várok kicsit, ez volt az én tervem is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
mrgergoke
aktív tag
válasz SenorGrande #31519 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy azt az accot nem törlik. A folyamatban lévő vásárlások, visszajelzések, ki nem fizetett fee-k az ebay felé stb. Szerintem tuti nem törlik. Írj a supportnak, ha az e-mail címedben biztos vagy. De néha behülyül a rendszer, előtte várj egy napot sztm.
-
randras
veterán
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok.
Van olyan, hogy ha nem lépek be pár hónapig az eBay account-omba, akkor törlik? Nem tudok jelenleg beloginolni, és ugyan lehet hogy elfelejtettem a bejelentkezési adatokat, de emlékeztetőt sem küld az e-mail címemre.
Vagy valami karbantartás, probléma lehet náluk?– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
kmisi99
addikt
Vettem ebayról memóriakártyát. Hogy tudnám tesztelni? Ha teljesen tele tudom írni adattal akkor valós méretű a cucc?
-
-
mrgergoke
aktív tag
Hát aki ezt megnyerte az b****a meg, én miért nem találok ilyeneket?
Ha ezer forintot mondok, lehet, hogy sokat mondtam. -
SUPREME7
addikt
válasz #27813376 #31512 üzenetére
Jajaja jött, itt leírtam a "tapasztalataim", nagyon szuper lett minden De az ajándék bögrének örülök a legjobban
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz hidroponi #31492 üzenetére
Akkor rendelek belőle , mert az előző töltővel befürödtem remélem ez jó lesz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prannk
őstag
Köszi! Sztem megérti
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest