Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz tsabeekaa #22405 üzenetére
Érdekes dolog ez a PB tokokkal... Nekem a Coloron valami utángyártott, de jó minőségű van, az Alzáról vettem annó, semmi baja. Az anyós PB-jéhez amit vettem, az ránézésre ugyan olyan, mint az enyém, de egy év alatt eltört az alja mindkét oldalon (szerencsére nem az olvasó)...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz tsabeekaa #21169 üzenetére
Hát, nekem is megvolt a gondom a Pocketbook Inkpad 3 tokkal. Először a fentebb említett szűk bepattintós tok, amelyik meghajlította az olvasót. Időben észrevettem, visszaküldtem és kértem helyette egy ugyanúgy gyári, de belecsúsztatós elegáns bőrtokot. A megérkező tok Pocketbook nyomata a tok hátuljára került véletlenül és fejjel lefelé. Ezt is visszaküldtem, és kértem egy cserét. A következő tok alsó mágnese gyenge volt, csak a felső tartotta stabilan zárva az olvasót. De végül megtartottam, mert elegem lett.
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
Narxis
nagyúr
válasz tsabeekaa #20794 üzenetére
Valamelyik youtube tesztnél is többen írták, hogy a kijelző hajlamos könnyen elromlani de mondjuk inkább nekem a touch lux 3 miatt van előítéletem, bár ritkán van használva de lehet pont azért mert iszonyú lomha. Jó én tablethez vagyok szokva az alcor myth led-en meg fel se tűnt mert azon semmi mást nem lehet csinálni mint megnyitni a könyvet és olvasni, lapozni meg gombokkal lehet csak. Lehet elmegyek MM-ba megnézni hátha van nyomkodható darab kiállítva.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest