Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
addikt
Az általad ''kisebb hely''-nek titulált helyen tutira azt kapod, amit rendelsz. Amúgy a srác már jó ideje üzletel itt, szóval ha átverés lenne a dolog, minimum eltűnt volna a környékről is. Kicsit olvass utána, h milyen MID-es lemezt érdemes venni, és az alapján rendelj! Az pedig szőrszálhasogatás, h mi van kiírva, és mi van a képen! Nem láttál még soha olyan prospektust, weboldalt, ahol direkt közlik, h ''a kép csak illusztráció, a valós termék ettől eltérhet'' vagy vmi hasonló?! Ráadásul ha bemész egy naaaagy boltba, na ott tutira zsákbamacskát veszel, mert ők aztán sz@rn@k a lemez MID-re meg egyebekre. Tán azt se tudják, mi az!
+R és -R szabvány ügyben pedig[link]''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
-
ANT
addikt
válasz HellGreg #470 üzenetére
Én a saját írómat Sec. Master használom. De biztos megy Slave-ben is, nem t'om. Booktype-nál meg nagyon nem mindegy a +R/-R dolog. Azt állítsd át, amilyen lemezt írsz. (Gondolom, + - ost). Az Optiarc meg tudtommal Sony-NEC. Hú, vazze, mivel a sima Decryptert már rég nem fejlesztik - utóda az ImgBurn - lehet, h az nem tud mit kezdeni ezzel az újabb típusú íróval! Szóval Decrypterrel ne erőltesd azt a DL írást! Sztem azzal szedd le az ISO-t, utána pedig a legújabb ImgBurn-nel írd ki. (Bár ezt nem tapasztalatból javaslom, mivel nekem egy régi NEC 3500-m van, ami simán muzsikál a mai napig Decrypterrel. De sztem ez járható út.)
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz HellGreg #467 üzenetére
És a Decrypter v. ImgBurn is felismeri korrektül az írót és a benne lévő lemezt? Kábelezés, jumperelés ellenőrzése, emulátorprogramok kilövése ajánlott. Sztem először inkább csekkold végig ezeket, mielőtt elpufogtatod a DL lemezeket. Azé' annyira még nem olcsók azok!
-
ANT
addikt
válasz HellGreg #460 üzenetére
Most ez melyik író? A 3540-es vagy a 7173-as? Korábban ezt a két típust írtad. És csak DL lemezt ront? Nem fw nyűgje van?
Szerk: ja, olvasom, h a 3540-est már frissítetted. Akkor esetleg cserélj IDE kábelt.
[Szerkesztve]''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz HellGreg #458 üzenetére
A Decrypter ''Mode'' menüpontban ISO - Read opciót kipipálod, és ISO-t fog gyártani. Ha ezt ki akarod írni, akkor pedig ISO - Write módot választasz. Ja, és ha tudsz Booktype-ot állítani, akkor azt se felejtsd el (DVD-ROM-ra kell átállítani). Különösen, ha régebbi asztali játékossal akarsz +R (DL) lemezt lejátszani. Ezt a jobb alsó sarokban lévő, nyitott könyv ikonra kattintva tudod beállítani. Hirtelen ennyi.
-
ANT
addikt
válasz LeslieG Jr. #389 üzenetére
Sztem jó középkategóriás lemez. Azért ha biztosra akarsz menni, akkor még mindig MKM001 (Verbatim) +R DL a nyerő. Amúgy[link]
-
ANT
addikt
válasz venember83 #364 üzenetére
Ez a ''te gyártod, és az én nevem van szitázva a lemezre'' jelenség teljesen megszokott dolog a piacon. És ehhez nem is kell megvenni a másik cégnek semmilyen részlegét. Pl. az említett Moser Baer gyárt Ricoh, TDK, Verba, Fuji megrendelésére is.
-
ANT
addikt
válasz venember83 #361 üzenetére
Ezzel a témával kapcs. a másik topikban újonc fórumtársad szépen bevitt a bozótosba. Az MBI-s lemezek teljesen korrektek, és ezt nemcsak én állítom[link]
-
ANT
addikt
válasz DragonR+ #292 üzenetére
Ha a legújabb fw-rel így muzsikál az íród, az csak azt bizonyítja, h milyen szar fw támogatása van. Viszonyításul: az én NEC 3500-m is 2004-es kiadású (sőt, van ismerősömnek még régebbi, NEC 2510-ese), de ezek korrektül felismerik a lemezeket, lehet velük névleges max. sebességgel írni. Szóval a drive életkora (gyártás éve) önmagában még nem lenne ok a jelenségre. És így tényleg csak annyit tudsz tenni, h azzal a sebességgel pörkölsz, amit az íród enged.
-
ANT
addikt
-
ANT
addikt
válasz wwenigma #166 üzenetére
No, én éppen 6x írok! És nem csak a TTH02-eseket, hanem minden lemezt!
szeva000:a Ricoh-ról nem tudok semmit, soha nem volt olyan lemezem. De ezexerint jobb vigyázni velük
Szerk: Amúgy mindent 8x írsz? Lehet, csökkenteni kéne a tempót.
-
ANT
addikt
válasz szeva000 #163 üzenetére
Akkor neked ritka nagy peched lehet. Vagy nekem van nagy mázlim. Nekem hibátlanul írja az íróm a Verbatim (MCC ill. TY), a Plextor, sőt a TTH02-es TDK-kat is! Másfajta lemezt meg nem használok, és általában ugyanonnan szerzem be a lemezeket.
-
ANT
addikt
''Ehhez képest az ÖSSZES ma kapható írható média HULLADÉK.''
Ennyire általánosítani! Nekem pl. az összes eddig kiírt lemezem visszaolvasható a mai napig. A legrégebbiek 2év 2hónapja készültek. Monnyuk ez messze van még a 120 évtől, de az általad említett 12 hónapot már jócskán túlhaladták. Nem írok max. sebességgel, arita és társait messzire elkerülöm. Kb. ennyi a titok nyitja!
Szerk: minél szarabb lemezre írsz minél nagyobb sebességgel, annál jobb az esélyed a ''hulladékra''
-
ANT
addikt
Értem én, amit mondtál. Amúgy meg véleményt kértél a lemezről, nekem pedig az a véleményem, amit leírtam. 2db arita lemezemből nulla használható, akkor mi legyen róla a véleményem? Monnyuk, ha vennék belőle egy százas gurigát, biztos lenne benne jó is (a nagy számok törvénye, ugye), de inkább ilyenre nem költök.
Szerk: az remek ötlet, hogy átmásolod a rajtuk lévő filmeket! Tedd meg, amíg még tudod.
-
ANT
addikt
Egész őszintén? Egy kalap sz@r az a lemez! Nekem két db van belőle (sajna, bár ismerőstől kaptam a rajta lévő filmmel, nekem eszembe nem jutna ilyet venni ): az egyik nem olvasható, a másik 99%-nál minden létező program alatt kifagy, szóval azt sem tudom már átírni másik lemezre. Nagyjából ennyi!
-
ANT
addikt
''De akkor még nem volt TDK (2005), és gondolom azóta csak volt valami fejlődés.''
De amit én linkeltem, az 2006-os vélemény volt PPetertől, és legfeljebb középkategóriásnak minősítette a (Ricoh) TDK-t. Szvsz egy próbát megér, ha az ára elég baráti.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest