- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
Saját magamnak válaszban - tegnap jártam Miskolcon az MM-ben, sajnos a wayteq nem volt, viszont tudtak adni egy olyan vevőt, ami RF csatornára is ki tudja adni a jelet a tv felé, nem csak átengedi a antenna jelét.
Ez egy Strong STR 8113.
Tegnap gyorstesztet csináltam ,eredménye a következő:
A kékesi adótorony nálam látható a hegy tetején, távolsága légvonalban tíz/tizenpár km. A készülékhez jár egy pici talpas antenna - ezzel a szabad csatornák tökéletesen bejönnek. Se kockázódás, se egyéb nincs, a kép szép, éles. A menüben többféle képméret beállítható, 576i-ben próbáltam eddig. Az rtlklub/tv2 hangja jónak tűnik, igaz tv-n hallgattam.
Médialejátszásban igazából nincs gond, kártyaolvasóval egy 8gigás CF kártyáról (fat32) játszottam le állományokat. A MOSAIC gomb nyomogatásával lehet a médiatípust váltani hang/kép/film formában. Volt mp3 kéznél, az ment gond nélkül, sőt, bár nincs ráírva, de a flac fájlokat is ette. Emellett filmeknél néztem avikat, annyi volt csak gond, hogy a film képaránya 2:1 jellegű volt, de 16:9-ben ment, ez gondolom beállítással korrigálható, de sok időm nem volt rá. Képeket nem próbáltam.
RF-en még nem teszteltem a gépet - minden csak idő kérdése, ha lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Cyberpunk 2077
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest