Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HisHis
csendes tag
válasz L!NK->Q3 #220 üzenetére
Szerintem ez a szabályzat vonatkozik rá.
12.4 pont tényleg ír olyat, hogy a kapcsolat tartónak magyar postai címmel kell rendelkeznie. (de ugye ezzel bárkit meg lehet bízni)
-
futár
senior tag
válasz L!NK->Q3 #220 üzenetére
mire gondolsz konkrétan? Melyik szolgáltatót? Pontosan miért kell ez neked? A külföldi szolgáltatónál kéred a domain transzfert. Ezt ők elindítják a transzfert. Szerintem, ha a www.domain.hu-t olvasgatod sok érdekes dolgot megtalálsz.
[ Szerkesztve ]
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
futár
senior tag
válasz L!NK->Q3 #218 üzenetére
Nekem már volt szerencsém Svájcba áttenni domaint. Kell egy tárhely szolgáltató, aki a transzfert megcsinálja. Kikéri az ISZT-től és átírják a névszervereket, nem csak lokálisan. Ami fontos, és kizárólag a magyar domaineknél követelmény, hogy a fogadó helyen nem elég létrehozni a domaint, de létre kell hozni egy postmaster@"domainnév".hu email címet. E nélkül nem transzferálják.
[ Szerkesztve ]
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest