Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hát van egy jó hírem.
Nem vagyok nagy kattingatós, de szeretem a letisztult megoldásokat, és hát kb kellett pár hét/hónap mire megvilágosodtam, hogy rosszul csináltam/csinálhattuk a Proxy Manager-es dolgokat.
Hivatalos oldal: Link
Én mindig csak direktben futtattam, viszont most kipróbáltam egy megoldást.
- létrehoztam a config.json fájlt, majd a docker compose-t amit ír.
- routerben a 80:80 és 443:443 as portokat engedélyeztemEzenfelül tökéletesen átáltam a swagról a Nginx Proxy Managerre.
Első körben mivel mint írtam cloudflare-el nyomom + fizetős domain-el és nem duckdns-el ezért első körben DNS only módban kellett a Host-ot hozzáadni, majd ha elértem a host címet akkor átállhattam proxy módra.Mivel OMV-ben nyomom ezért majd oda is és ide is linkelek egy megoldást.
Ezenkívül még egy jó Traefik-et is fogok csinálni, ami egy sokkal jobban menedzselhető megoldás lesz remélhetőleg, mint Proxy manager, viszont most ezzel is sokkal előrébb vagyok szerintem és letsencrypt-el.
Igaz átlagembernek mindegy mit ahsznál csak működjön, engem azért az IT-s háttér is érdekel mivel IT-s vagyok....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest