Új hozzászólás Aktív témák
-
cybercide
tag
Alapból nem használok routert. Digi kábel megy az alaplapi hálókártyába, erről megy a net. Ezen kívül van még egy PCI-os hálókártya a gépemben, amit eddig nem használtam semmire, ebbe csatlakoztattam a D-Link DNS-320-at. Van használaton kívül egy D-Link DI-524 routerem. Ezek szerint ezt be kell iktatnom a rendszerbe, hogy lássam a NAS-t? Köszi.
-
cybercide
tag
Bocsi, ha hülyéket kérdezek, de kellene egy kis segítség!
Haverom ide hozott egy D-Link DNS-320-at, hogy másoljak rá neki ezt-azt. Csatlakoztattam a hálókártyámhoz, de nem látom a rendszerben. Letöltöttem egy manualt hozzá és telepítő CD-t emleget. Gondolom arról kellene elindítani valami konfig progit. Találtam benne egy ilyet: "Open Internet Explorer and type https://192.168.0.32/" Gondoltam erre majd bejön valami állítási lehetőség, mint a routereknél, de nem történik semmi. Azt írja, hogy "az erőforrás online állapotban van, de nem válaszol a kapcsolatfelvételi kérésekre" Kikapcsoltam a tűzfalat, de akkor sem történik semmi. Mit kellene tennem, hogy lássam a benne levő winyókat és rá tudjam másolni a kért anyagot? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest