Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz Chris0321 #2387 üzenetére
Igen de itt konkrétan kértem a fiók törlését, ami nem történik meg hiába kérem. Amúgy nem érdekelne, ha csak név, e-mail cím lenne, de a bankkártya adatokat sem tudom törölni, sőt amíg nincs aktív előfizetés, még jelszót sem lehet módosítani. Azért ez elég gáz. Törölhetetlenül el van mentve egy olyan fiókba a bankkártyám, amin még jelszót sem tudok módosítani, csak ha előfizetek újra.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Ez a fiók törlése elégé placebo. Én még hónapokkal ezelőtt rányomtam erre a fiók törlése gombra az előfizetés lemondása után, most kíváncsiságból megpróbáltam belépni és gond nélkül sikerült. Írtam e-mailt a supportnak, hogy szeretném kérni a fiókom törlését, visszaírtak hogy törölték, de természetesen továbbra is be tudok lépni. Ráadásul eltárolta a korábbi előfizetéshez kapcsolódó bankkártyát is, amit szintén nem lehet külön törölni, csak másikat megadni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest