Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    No itt a második fele:

    Kacsoh Pongrácnál hagytuk abba.

    Vágány utca: -70 -80 (jó értékek).

    Dózsa György út: -75 - -85 (jó értékek).

    Tökhöly - Keleti - Blaha: itt is tönnyire -80 vagy jobb. Egy-két kisebb leszívás volt.

    Blaha: Nagykörút - Oktogon- Nyugati - Margit híd: A Blahát elhagyva egyre rosszabb, jellemzően -100 alatti, de nem ritkák a -110 alatti értékek is. Oktogon -108/-10. Összességében a körút belső része elég szar végig, a Nyugati után a Jászai előtt kezd megjavulni. Margit híd jó.

    Budai alsó rakpart: Margit híd - Petőfi híd: alapvetően -100 környéke, pontszerűen jönnek fel közeli állomások a házak közül, -70-nel, de nem ez a jellemző. Lánchíd és Szabadság híd között jobb, -80 alatti többnyire.

    Petőfi híd - Allé: viszonylag jó. -70 és -87 közötti szintek.

    Allé - Kosztolányi között sok a leszívás: -97 és -107 között.

    Kosztolányi - Bocskai: rendebn van többnyire.

    Karolina - Villányi: gyenge produkció: -95 és alatta.

    Bah csomópont környéke rendben van: -70 és -85 között.

    Mom: gyengécske: -102 és alatta ahogy jövünk át a dombon.

    Déli környéke rendebn van (-70 krönyéke, lehet állomás is).

    Moszkva tér: -102/-17 na ez volt a legforgalmasabb és egyben legszarabb rész. Direkt megálltunk, hogy a telefon mozgása biztosan ne befolyásoljon.

    Szilággyin kifelé egyre szarabb, a Körszálló után volt egy értelmezhető szakasz, a János kórház környékén valószínűleg állomással, utána a Hűvösvölgyin kifelé gyorsan -100 környékére esik. Budagyöngye: -108/-10.

    Akadémia: -111/-14, IBS környékén valami fel-fel jön egy-egy pillanatra, de a házak között eltűnik.

    Kelemen László utca: -93/-6

    Passaréti tér: -78/-13.

    Kapy utca alja renden van, ahogy érünk fel a tetejére, egyre szarabb. Bőven van -120/15 és alatta is.

    Rózsadomb center: -138/-21. A legrosszabb mért érték, megegyezik Szentendre nulla lefedettségével.

    Pitypang általános iskola: -120/-16, Fuji étterem: -115/-15

    Tettünk még egy kisebb kitérőt a Fenyőgyönygéhez, mert ott az állomás egy zárt völgyben van, jól ismerem az elvárható lefedettséget, nagyrészt a lefedett utcák rálátással bírnak. Itt derült ki igazán, mennyire kevés 1800-on ez a 10watt. Az állomástól 10 méterre mértük a legjobb, -72-es eredményt. Az állomástól 500 méterre, rálátás mellett -95, több helyen -100 alatti leszívásokkal.

    A konklúzió a következő:

    Összességében jobb mint amire számítottam :) Ez persze nem segít azon, hogy olyan mucsai településeken mint Szentendre, nincs lefedettség kültéren sem, illetve fontos budapesti gerinc útvonalakon sok helyen gyenge már a kültér is, van össze nem érő lefedettség, és itt a beltéri fedés esélye konvergál a nullához. A Nagykörút belvárosi része is bitang rossz, a második kerület pedig kis túlzással értelmezhetetlen.

    Persze a -140-es Qrxlevmin miatt a telefonok rengeteg gyenge helyen is simán fognak akár 2-3 pálcikát is mutatni, és nincs kétségem afelől sem, hogy Budapest lefedettségi térképe kültéren összefüggő lesz. Ettől a szolgáltatás még nem lesz használhatóbb.

    Továbbra is a "2. kártyának ajánlott" pecsétet tudom kiosztani :) És szerencse is bőven kell majd a használható szolgáltatáshoz.

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák