-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz 4Grider #8639 üzenetére
köszi, reggel csak átfutottam...
csak lefedettségi területen és csak digi ponton.. csodálatos
(#8647) atee_13 nekem is ez a problémám.. de nem is értem, egy mobilnetnél miért érdekes h a tv hova van bekötve... amúgy üfsz fel se veszi... "hívott szám jelenleg nem elérhető"
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
adika4444
addikt
válasz MasterMark #8651 üzenetére
Mint egy kihívás, lehet megpróbálok kérni publikus IP-t, hátha
üdv, adika4444
-
E300TD
tag
Valaki használja Note 8-cal? Nincs rajta a támogatott készülékek listáján, de valószínűleg csak lehagyták, ha S8 rajta van
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
n@p@lm
őstag
Székesfehérvár, Pláza mellett (épületben).
A mobil irány hívása megy, a vezetékesé nem épül fel.
Redmi Note 5, APN-t manuálisan kellett beállítani.
Képfeltöltés nem megy.
3,61/4,11[ Szerkesztve ]
-
mai nappal én is csatlakoztam a DigiMobil-hoz bebattyogtunk nyitásra, már működnek a sim kártyák... 11/5Mbit/s a letöltés a VoLTE hang nagyon tiszta
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Gézengúz
addikt
Hatvanban nincs sim, menjek Gyöngyösre, köszi, Gyöngyösön valaki vett már át?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz MasterMark #8652 üzenetére
Miért ne tudnák mibe rakod? Nekem pl a Telenornál az online felületükön pontosan tudja milyen telefonban van a kártyám, illetve a család többi tagjáét is, pedig a gyerekeknek nem a szolgáltatónál a számukhoz vásárolt készülékeik vannak.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
polonic
félisten
válasz MasterMark #8652 üzenetére
Nagyon is tudják. IMEI alapján.
-
törölt tag
Westendben már tudott valaki kapni kártyát?
-
orsib78
tag
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy iPhone-al működik-e a VoLTE es aVoWifi? Lehet már számhordozást kérni?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Pécs Hungária úton volt már valaki esetleg, van sim kártyájuk?
Nem az én nevemen van a szerződés, de ilyen teljes jogú ügyintézőnek hozzá vagyok rendelve örökre, azzal is kapok simet?
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Eurocenter-ben 9-kor elsőként vettem át 2 SIM kártyát. Tegnap még nem is tudtak erről az ügyintézők ott. Kb. 20 perc alatt lett meg. Van náluk sok SIM.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
UHHH
senior tag
válasz XboxGamePass #8666 üzenetére
Pécs, Hungária úton van nekik sim, hoztam párat... Siess!
Reggel nyitás előtt már 8 ember állt szépen libasorban. 06-50-107-50 xxx és 06-50-107-55 xxx -eket adnak.[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz XboxGamePass #8666 üzenetére
Én is állandó meghatalmazottként voltam bent és kaptam SIM kártyát.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
sfdrakex
nagyúr
Kecskeméten kapott már valaki simet? Tegnap nem volt nekik, azt mondták talán ma.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MasterMark
titán
válasz st3v3np3t3r #8670 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy van. Facebookon is azt írja a digi, hogy van.
Switch Tax
-
Tomix24
addikt
Pécs kerti 15 ember. Csupa papika mamika. És mindnek elkezdik elejéről magyarázni a lényeget.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #8672 üzenetére
valahol olvastam hogy csak tervben van
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
oszy
veterán
Jól értelmezem, hogy ha nekem van internet, de nincs telefon, akkor nem tudom igényelni?! Ha van tv, az már jó!?
Meddig ingyenes ez a dolog?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
senior tag
-
Tomjack
tag
5 Ft / perc a díj más belföldi,vezetékes,mobil, irányba. De vajon másodperc alapján számláznak mert ez nem derült még ki?
-
MasterMark
titán
A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele
Switch Tax
-
oszy
veterán
válasz XboxGamePass #8677 üzenetére
Ebből következtettem:
"A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele..."
-
oszy
veterán
válasz MasterMark #8681 üzenetére
Ok, köszi szépen!
Csak akkor én nem azt írtam volna, hogy és, hanem vagy.
Meddig ingyenes?
-
GuruZone
őstag
Nem kérdezte meg a csaj tegnap, csak most látom a szerződésben,
be van ikszelve, hogy hozzájárulok a tudakozóba váló bekerüléshez.Szerződéskötésnél figyeljetek erre!
Telefonon vajon le lehet mondani?
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
beers
addikt
Ceglédre senki ne menjen, felesleges!
Nincs sim, azt sem tudják, hogy mikor lesz!
Talán jövőhét....M&N
-
BITBOYS
addikt
válasz XboxGamePass #8677 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy net+telefon kell a szolgáltatáshoz.
Én még nem tudtam átvenni, mert csak most viszik be a kártyákat a rendszerbe. Délután indul az igénylés, addig nincs kártya (Maglód, Auchan)
Különben előttem kb. 6-an álltak sorba, de kiderült kiscsalád volt és mindenki vitt volna egyet. Ment egy kicsit a szentségelés mert nem kapták meg. Nem értem miért nem tudták feldolgozni, hogy majd du...most viszik fel a rendszerbe. Atyaég micsoda vonzata van ennek az akciónak, bennem most kezd körvonalazódni
Régiszépidők -
noorbertt
őstag
Előfizetői adatkezelést lehet utólag módosítani? Párocskám erre nem figyelt és be van jelölve többek között a promóció..
-
beers
addikt
Jó dolgotokban már nem tudjátok, hogy mit is akartok!
Le van írva, teszt! Ezért is nem kérnek érte pénzt, ha befekszik a hálózat ne legyen gond belőle!
Igazuk van!
Egyesek látszik, hogy nem használtak betárcsázós analóg modemet....., rögtön szerver parkot raknának mögé!M&N
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz MasterMark #8689 üzenetére
A Youtube 720p-s felbontásban szakadás nélkül megy, a Facebook is normálisan használható.
Mobilneten ennyi bőven elég.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
-
BITBOYS
addikt
válasz MasterMark #8692 üzenetére
A Digi szeret összekapcsolni szolgáltatásokat és csak a kettő együttes előfizetése mellé adják pl a prémium szolgáltatást. Ha nem így van az csak nekünk jó.
Különben pedig tökmindegy Ameddig van sim addig osztogatják aztán meglátják mi lesz. -
radio100jozs
őstag
VÁLTOZÁS!
A DIGIMobil szolgáltatás csak egyéni Előfizetők számára érhető el, amennyiben Előfizető a Lefedettség oldalon felsorolt települések egyikén rendelkezik szolgáltatással.
Nem lakcímmel, mint eddig!!!
Na ezért nem jó, hogy nincs ÁSZF, hanem a weboldalon úgy írnak át feltételeket, ahogyan akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest