Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor9991

    őstag

    Muszáj komoly szolgáltatással kijönniük, egyébként csak vinni fogja a pénzt, mert gyenge lefedettséggel, meg valami átlagos szolgáltatással nem lesz túl sok vállalkozó szellemű előfizető szerintem.

    Csak az eddig a frekvenciákba és eszközökbe befektetett pénz több tízmilliárd forint, plusz a jövőben a mobil ágazatban dolgozóknak a munkabére, az eszközök amortizációja, a bázisállomások helyének bérleti díja, frekvenciahasználati díj összeadva óriási összeg évente.
    Ezt 100.000 előfizetővel, havi átlag 3000-4000 forintnyi költéssel hogy tudja kitermelni?
    És akkor már van 100.000 előfizető, aki havonta elkölt ennyit, de egy olyan szolgáltatással, ami nem nyújt jóval többet annál, ami már jelenleg is elérhető a másik háromnál, ki jönne a digihez?Ha csak foltokban tudná használni a szolgáltatásukat az ember, azt hány embernél ellensúlyozná az olcsóbb havidíj?
    Ha minden előfizető a százezerből fizet havi négyezret, akkor a bruttó éves bevétele nem lesz 5Mrd forint.
    Ebből kell kifizetni a dolgozókat, a havi 18 milliós frekvenciahasználati díjat, a más szolgáltatóknál végződött hívások díját, az egész rendszer energiaköltségeit, ebből kellene megtérülnie a feltételezhetően banki hitelből befektetett pénznek, plusz még nyereséget is kellene termelni, mert ugye az egész cég azért van, hogy profitot termeljen, nem azért, hogy én olcsón tudjak telefonálni, meg internetezni.
    Kíváncsi vagyok, mi lesz. :)

Új hozzászólás Aktív témák