Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Zsolteaa #9681 üzenetére

    Légyszíves - mivel nincs okod maradni - mondd fel az előfizetői szerződésed. Az emelésre hivatkozva megteheted. Torrenten gondolom rendkivul fontos linux iso-kat töltesz le, ez esetben ügyfélszolgálat, de ha mégis netalántán warezolnal, akkor meg qss. Az meg hogy orak kellenek mig normalis szalat kapsz... ccc ... enyhén szólva marhaság.

    Egyebkent mit töltesz aminel probléma, ha 24 óránként, azaz 840Gbyte-onkent megszakad a kapcsolat? :U

    Dot: Tudom hogy mukodik. DIGI is FTTB-t alkalmaz, az meg olyan mindegy onnan hogy megy tovabb amig nem 100000 ember fizet elő egy epületben. A lepcsohazban elhelyezett eszköz sem kispalyas. Majd ha nincs meg a 8-10Mbit minimum, akkor lehet panaszkodni. Fajlagosan drága bármely más szolgáltató kínálata.

    Arra meg teszek 20000 magyar forintot, hogy akik a suru szakadozasert es lassulasert rínak, egyszer sem hivtak meg az ugyfélszolgálatot... (értsd: nem 24oras bontas hanem gyakoribb illetve stabilan 8Mbit alatti sebesség)

    Nekem stabil 88Mbit/minimalis ping.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák