Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Villanyász #8969 üzenetére

    A csúcsidő hétközben 8-16 óra között van, nem a tarifatáblázat szerint, hanem a terheltség szerint.
    Nálunk nincs gond 2 éve, épp az imént hívtak minket t-home-os madzagosról. Az első 2-3 hétben döcögősen indult, de azóta hibátlan.

    killbull: tuti valamelyik eszköze hibás a diginek, csak ő maga se tudja...
    A T az FTTH miatt "garantál" 40Mbitet, de egyrészt meg is kéri az árát, másrészt könnyelmű. Harmadrészt meg az egy dolog, hogy a digi 8Mbitet garantál, de ha egyéb hiba nincs, akkor simán jön a maximum.

    A 40Gb-es node-hoz: egyrészt sosincs kihajtva 100%-ra, amióta közvetlen kommunikál a digi a t-home-mal, másrészt meg a 40Gb az a BIX-en lekötött sávszél. Ez az egyik, a másik meg, hogy a T-nek az FTTH-n garantált 40Mbitre a digiéhez képest feleakkora sávszél van lekötve a BIX-en, 20Gbit (+ugyanennyi backup, de az backup, jelenleg 1Gbit terhelést se kap).
    Tehát az elméleted baromság, nem a sok júzer a baj. Sokszor leírtam már a topicban, de leírom megint: az ország valószínűleg legnagyobb lakótelepén élek, 40.000 ember él itt panelházakban, és a digi meg se röccen. Pedig itt aztán kap terhelést a sok torrentkirály panelprolitól az optika, elhiheted. :D Tehát az optika bírja a sávszélességet, nálad más lesz a gond.

    cascada: speedtest, pingtest hülyeséget mér. Parancssorban nézz packet loss-t a ping paranccsal.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák