Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz CirrMee #87274 üzenetére

    A linux kimaradt, viszont laptoppal is ki lett próbálva (i5 + ssd, mert ez nekik kurta lényeges) és konkrétan össze vissza ugrál a letöltés, majd néha megáll 200-250 közötti értéken, máskor alig 30-50 Mbps között.
    Feltöltés korkrétan nem létezik, mert a 7Mbps az vicc.
    Router kihagyása, tűzfal kikapcs, bővítmények kikapcs, 3 féle böngészővel + speedtest programmal is próbálva, több oladalon mérve az általuk ajánlott szelessav.net-en legtöbbször, csökkentett módban is próbáltam, ONT restart, semmi.

    Ne szórakozzanak velem, ha kijönnek és valahogy véletlenül összedurrantanak délelőtt egy 300-at és oké köszi 5000Ft, na akkor nem írom alá a munkalapot ha fejre állnak sem.
    Amúgy rengeteg képet sőt videót is csináltam, nehogy azt gondolják össze vissza dugdosom 10mp alatt a kábeleket.

    ONT amúgy is 10+ éves, nyugodtan cserélhető. Ez a minimum. A hálózati problémájukat ne próbálják meg a nyakamba varrni mert annak nem lesz jó vége.

    Anno kihívtam őket tv kép szétesés miatt, ezt az ONT-t rakták be, mondván hiába régebbi mégis megbízhatóbb. Csak szórakozott a kép, de hát küldjek képeket róla stb. Aztán elütötték azzal, hogy ők is így kapják, aha... Kijöttek megint, sikerült megállapítani, hogy nem a saját coax dugójuk van a kábel végén, majd roppantottak rá egy másikat amiből 4 nap múlva ki is csúszott a kábel, de a + 2ezer ott volt a számlán, mert feltettek szarul egy 60 ft-os dugót, a probléma maradt... Ezután addig basztattam őket, míg kijött egy tök rendes kedves srác, egy FTTH receiverrel, és lám jó lett. Na elmennek a csába.

    Még annyit kérdeznék, hogy hogy is van az, hogy hosszú távon nem elég nekik a garantáltat szolgáltatni?

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák