Új hozzászólás Aktív témák

  • pw12345

    aktív tag

    válasz slug #78366 üzenetére

    Sok ügyfelet, ezzel a szöveggel nem szereznek, eddig is indoklás nélkül kivághattak bárhonnan, nem kellett anyázni, nem úgy mentem hozzájuk ügy intézni. És másnál sem tapasztaltam. Ez most felhívás keringőre?:U
    Ezek szerint márciustól várható a szolgáltatás, olyan szinten való lerohasztása, hogy az előfizetők ráborítsák a pultot az ügyfelesekre?
    Általában nem úgy szokott indulni, hogy minden frankó, aztán valaki bemegy lincselni és nem dzsihadista. :N
    Eddig egy-egy alkalommal a Tré és az ELMŰ ügyfeleseinek sikerült, addig hergelni, hogy elküldjem őket a p-ba, és egy UPC-st majdnem nyakon kentem, de anyázás nem volt.

    "az a legérdekesebb, hogy mit ért azon a cég, hogy az ügyfélnek a "szolgáltatás igénybevétele során" IS köteles tartózkodni a felsorolt magatartásoktól..."
    Hmm, tehát monitorozzák (hát persze, eddig is tudtuk) a webes, telefon, mobil forgalmat (és nyilván TV nézési szokásokat)?
    Nyílt titok volt, de, hogy ezt csak így bevallják az vicces... ennyit a törvényről, meg a jogról.
    2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről 2:43. § [Nevesített személyiségi jogok] g) a képmáshoz és a hangfelvételhez való jog megsértése.
    Tehát sorolnám a jogaidat: Jogod van kussolni.
    De biztos benne volt valahol az ÁSZF-ben, hogy "magánélethez való összes jogomról lemondok, valamint személyes adataimat, ingó és ingatlan javaimat, szerveimet átruházom, kedvezményezett DIGI Távközlési Kft..." mert ugye ki olvassa végig. :DDD
    Mostanában ritkábban kereskedek fegyverrel, emberrel, meg droggal, ezért kevésbé érint, nem emiatt fogom őket kirugdosni... :D

    ...ami miatt viszont sanszos: december óta rohadozik a net, 15-28-as pingek figyelnek be, tegnap teljesen lekapcsolt a net.
    Pronyó 100-as csomagon vagyok, korábban meg is volt a 100, lehet, hogy e pillanatban is megvan, a minap épphogy elérte a 80-at.
    Hogy akarnak ebből ezrest csinálni? Itt figyel a T 2G optika a házban csókolom, a többi házban szintén, ott még B Digi sincs, jó reggelt!

    Ha már ezres. Egy ideig próbáltam megérteni az üzletpolitikájukat, de már feladtam. Én ugyan nem idegesítem magam miatta, de itt is volt téma, hogy 3 éve bent lóg az optika, ám nincs bekötve.
    Az is az öntökönlövések sorát gyarapítja, hogy FTTB-n dobják az ezrest, de a H-t évekig nem kötik át. Nooormális? :Y
    Némely ismerősöm nem várt tovább a digi töketlenkedésére (egy TV-t néz, lexarja a TV-t, stb.), Trével behúzta a 2Gb-est,
    hűségidővel, nem drágábban, mint a Digi hűség nélkül. Ezek már nem fognak a Digihez (egyhamar) visszamászni. :N

Új hozzászólás Aktív témák