Új hozzászólás Aktív témák

  • MadMancs

    veterán

    Sziasztok. Úgy érzem eljött az az idő hogy bár olcsó és jó (volt) de búcsút kell mondani DIGI nek felénk. Mióta volt ez a csomagmódosítási mizéria gyakorlatilag egy nagy rakás f.s az egész. Naponta legalább 5-6x 10percre TV ohne (egyik TV nincs jel, másik TV nincs telepített csatorna mindkettő CAM modullal, egyik egy LG sima 32" LCD, másik egy Philips 49PUS7503 49" os Android okosTV, tehát TV hiba kizárva). Net rendszeresen olyan szintre lelassul hogy a telefonom(!) ahol azért nem kell egy eszeveszett sávszél) (illetve édesanyámé) visszavált mobilnetre hogy tartani tudja a netet (Router hibát kiküszöbölve 1 napra közvetlen gépbe ment kábel ott épült fel PPPOE, ugyanaz, ~1perc egy oldalbetöltés). Azt lenyeltem hogy FTTB 1000 ből gyak. FTTB 600 at csináltak ( igen mióta 300az up lefele 600 a plafon, hajnalban is)
    Digi mossa a kezeit náluk nincs hiba, volt kint szerelő (kértem még ha fizetni is kell) nem talált hibát se nálunk se a dobozban lent (4500Ft om bánta). 1 digis van még a lépcsőházban úgyhogy érdeklődni se tudok mert ő is 1évben 2x jár haza külföldről). Optikai kábel s doboz 2 éve ott van minden emeleten a villanyóraszekrényben, de ahogy ezek iparkodnak addig simán kifut 2 év UPC hűség.

    Körbeérdeklődtem, UPC viszont annyire fejlesztett nálunk hogy nincs panasz rá, igaz kicsit lassabb sebességet kínál, kicsit drágábban (digi hűség utáni árnál csak 1200al több havonta 300mbps, 145csatorna) de működik. TV meg mindig is jobb volt ott). Szóval 12 év után eljött az idő hogy aminr áprilisban lejár a hűség búcsu nekik.

    Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

Új hozzászólás Aktív témák