Új hozzászólás Aktív témák

  • BIZ0906

    aktív tag

    Hali!

    Az én internet csomagom (nincs hűség már):

    Programcsomag: DIGINET 100
    Programcsomag havidíja: 2 500 Ft

    Eddig 100/50 volt most meg látom, hogy 100/100 jó páran írjátok is. Voltak kint szerelők és azt a marhaságot mondták, hogy a 100/100 az a 100pro. Ilyen már nem is létezik vagy én vagyok hülye vagy ők baromi tájékozatlanok?
    Most akkor mi van?
    Mellesleg előfordulhat, hogy ha a házban lévő elosztótól (FTTB) és a lakás között a kábel meg van törve akkor baromi lassan tölti le az adatot legyen az külföldi vagy magyar szerver és van amikor meg teljes sebességgel?

    És még egy érdekesség már nyár óta szenvedek vele..

    Ilyen elképesztően szuper gyorsan száguld az adatfolyam lefelé az éterből hol ott ez pl: kőbányán (szintén FTTB) 6-7 Mb/s-el tölti szintén digi és ugyan az a csomag mint nekem és próba kedvéért itt a házban (XIV.ker Füredi u.) UPC-s netről szintét 6-7 MB/s-el.
    UTP kábeleket már cseréltem (lakáson belül) teszteltem még egy ilyen laptoppal "HP 250 G4 T6P88EA" és két asztalai gigabites porttal rendelkező gépekkel routerekkel vagy direktbe is és még mindig kaki.
    Nyáron valamit matattak a házban lévő elosztónál na azóta tré előtte ment ahogy az elő van írva. Semmi nem változott se a gépek se a kiépítés semmit.
    Kíváncsi vagyok mi jöhet még szóba.

Új hozzászólás Aktív témák