Új hozzászólás Aktív témák

  • vmaxter

    tag

    Nekem most a Digi agyon bonyolította a dolgot. Elköltöztem, új előfizetés, új eszközök. Igaz így olcsóbb, és kaptam wifis routert, de mit sem ér mert szopok vele.

    A korábbi előfizetésemhez kapott eszközre készültem: EchoLife HG8242H. Ezen van egy táp, egy optikai bemenet. Kijön belőle az UTP, (amit a saját TP-Linkem-be dugtam) és a koax a TV-hez. Helyette most kaptam ezt: Huawei Echolife HG8121H. Alig találok róla infót, ezen a képen sem pont az van, kismillió van belőle. E mellé pedig kaptam még egy ilyet is: FTTH Receiver TBN100B. Ez utóbbiba érkezik az optikai szál, ebből megy a fent említett wifi-s Huawei-be egy optikaihoz hasonló csatlakozóval a net Koaxon a TV-hez egy másik. A Huawei routerből pedig egyenlőre a gépembe az UTP, mert képtelen voltam mostanáig összekötni a saját TP-Link-emmel.

    Ez utóbbin kívül a fájdalmam az a káosz, ami a TV körül lett. Ráadásul a szerelő sem tett csatlakozókat a falba épített vezetékekre, sem az UTP-re, sem a koaxokra, hanem újjat húzott a TV-hez, a nethez pedig én húztam kábelt a szobán keresztül. Sajnos nem voltam otthon mikor jött és nem tudtam felügyelni a melóját.

    A hab a tortán, hogy még itt hagyott egy STB-ot is, mert az egyik TV-m még régi és anélkül nem tudják rajta biztosítani az ígért sok-sok csatornát. Na ezt gyorsan visszavittem, elég az analóg. Kértem később a szerelőt, meg az ügyfélszolgálatot, hogy adják vissza a jól megszokott régi eszközömet, de nem lehet cserélni csak meghibásodás esetén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák