Új hozzászólás Aktív témák

  • sooty81

    csendes tag

    válasz poli27 #48215 üzenetére

    Mostanra van telekomos e-mail és képzeld azzal sem működik.
    De nem is értem, akármi@digikábel.hu a cím. Ehhez van jelszavam is. És ennek a címnek az smtp-je legyen gmail, vagy t-online? Mi közük egymáshoz? Ha Gmail-es címem van akkor ahhoz dukál a gmail smtp, ha telekomos akkor meg ahhoz a telekom-os smtp.

    A POP része működik.....

    De akkor ássunk mélyebbre. Adott az én mobilom két kártyával. Az 1. a telekom, a 2. telenor. Amikor lejár a telekomos havi net keret, átkapcsolom a telenorra. Ilyenkor mi van?
    És ráadásul van egy másik teló is abban is két kártya igaz az legalább mindkettő telenor.

    Nem szeretnék sem gmail, sem hotmail, sem semmi ilyesmi email-címet. Biztos, hogy működnek, biztos, hogy jók, biztos, hogy mindennel szinkronizálnak, de én személy szerint ezeket gagyinak tartom. (nem azért nincs ifonom, mert nincs rá pénzem)
    És igen, ha valamiért fizetek, működjön. Lehetőleg feltételek nélkül.
    Külön akarom választani a munkahelyi leveleim, a magáncégem leveleitől. Ezért kell egy másik email cím. Kézenfekvő volt a digi, ha már ott vagyok előfizető 7 éve.
    Miért adják meg a 25-ös kimenő portot, ha nem is igazából működik. Illetve működik, bizonyos feltételek mellett. De mivel én egész nap megyek, így egyértelmű, hogy használom a telefonon. Vagy jelen állás szerint mégse....
    És hogy miért nem webes felületen? A lefedettség miatt... Millió helyen szinte nulla a net lefedettség. Pont annyi van, hogy a levelek megjöjjenek, de mellékletet már nem kell megnyitni.

Új hozzászólás Aktív témák